(46) 793-357 (46) 342-645

Vélemények

A Neszebár Utazási Irodával utazni élmény! 

Természetesen minden utazás élmény,de a Neszebár annyi pluszt ad,amiért bármikor elindulunk velük! Mi a plusz? Kiválló szervezés, nagyon felkészült,minden helyzetet megoldó idegenvezető (Badacsonyiné Bohus Gabriella személyében), érdekfeszítő,különleges programok,érdekes történetekkel tűzdelve, családias hangulat,ami abból adódik,hogy aki egyszer résztvesz egy utazáson,utána függővé válik,így sok a törzsutas. A hangulat oldott,barátságok születnek,az utazás közben is rengeteg ismeretet hallunk,a tempó a korosztályhoz alkalmazkodik,nincs rohanás,mindenki lát,hall mindent.

A buszok kényelmesek,tiszták,a gépkocsivezetők megbízhatóak,udvariasak,segítőkészek,elegánsak. A lefoglalt szállások a kategóriájuknak megfelelőek,ár-érték arányuk jó. A programok tartalmasak, a hozzájuk kapcsolódó ismertetések mélyrehatóak,alaposak, új ismereteket nyújtanak,illetve a meglévőket megerősítik, élmény szerűek. Az idegenvezető  minden estben nagyon felkészült a napi eseménykből is. Sokszor utaztam a Neszebárral, és Gabival, de még soha nem csalódtam,évek múlva is szívesen emlékszem vissza az utazásokra!

Őszintén tudom ajánlani mindenkinek,aki ismereteket és pozitív élményeket akar szerezni! Utazzatok a NESZEBÁRral,nem bánjátok meg!

Edit

Kedves Tünde és László!

Kedden csak kutyafuttában tudtam megköszönni kedvességüket, amelyet most csak megerősíteni tudok.

Utastársaim nevében is köszönöm Évának hozzánk való jóságát, Imrének és Csabának, hogy biztonságosan oda- és hazaszállítottak bennünket. Mi nagyon jól éreztük magunkat,

Már tervezgetjük a következő utat, szerintem csak jövőre.

Küldök néhány képet a csoportról, rólunk, szerintem látszik, hogy mi igazán jól éreztük magunkatJJJ

Még 1x köszönök MINDENT!!!

Üdv:

Ildi

Tisztelt Novák Úr!

Köszönjük az ismételt lehetőséget, a bibionei kirándulásra. Mindennel elégedettek voltunk/vagyunk: jó volt a szállás, Évike idegenvezető, a sofőrök, Miklós és Norbi, Miklós kimondottan profi, türelmes, halkszavú, mindhármójukra csak jót tudok mondani.

Az időnk végig remek volt, a gyerekek megmártóztak többször a tengerben.

Köszönjük, hogy 2 alkalommal bevitte a busz a csapatot a Luna-parkhoz, ezzel megkönnyítve vásárlásunkat, nézelődésünket a klasszikus értelemben vett centrumban.

Zsuzsa és Mária

Kapcsolat

  • Neszebár-Travel Utazási Iroda
  • Bejegyzési szám: U-001105
  • Tel.: (46) 793-357
  • Tel/Fax: (46) 342-645