(46) 793-357 (46) 342-645

Ajánló

Utazzon a Neszebár Utazási Irodával.

Az utazási iroda nagy tapasztalatokkal rendelkezik és utak ezreit valósította meg az elmúlt években. A visszatérő vendégek nagy száma is garancia arra, hogy a velük való utazás valóban nagy élmény.  A Neszebár utazási irodával én már több évtizede dolgozom és idegenvezetőként is élvezet jól megszervezett utakon kísérni a vendégeket és átadni az ismereteket, együtt kalandozni Magyarországon és szerte Európában. Az utazások során a kedves vendégekből nagyon sokan már ismerőseim és barátaim lettek. A családias hangulatú utakon együtt fedezzük fel a csodás tájakat, városokat, műemlékeket, természeti szépségeket. Legyen ön is részese ennek az utazásnak, válasszon az iroda kínálatai közül, nem fog csalódni.

Badacsonyiné Bohus Gabriella 

A Békés megyei Kistérségi nyugdíjas csoportok tagjai már több, mint 10 éve utazunk a miskolci Neszebár-Travel Utazási Irodával.

Munkájukra jellemző a precizitás-utasok maximális kiszolgálása. Az utak folyamán felkészült idegenvezető- biztos kezű gépkocsivezetők valósítják meg az iroda által kiajánlott programot.. Szervezéskor a csoport összetételére-korára figyelemmel kerül kialakításra a látnivalók sora. Tagjaink között sok a törzsutas -utazási terveinket az elkövetkező időben is velük szeretnénk megvalósítani.

Gácsi Istvánné
csoport szervező

Kapcsolat

  • Neszebár-Travel Utazási Iroda
  • Bejegyzési szám: U-001105
  • Tel.: (46) 793-357
  • Tel/Fax: (46) 342-645