(46) 793-357 (46) 342-645

Városlátogatások, körutazások

SZICÍLIA

DÉL-OLASZORSZÁG
9 nap/8 éj

Olaszország legnagyobb, Európa és a Földközi tenger hetedik legnagyobb szigete, ahol a kontinens legnagyobb tűzhányója is metalálható. Az 5 millió fős lakosságot számláló sziget számtalan kincset rejt magában, fedezze fel ezeket Velünk.

DÉL-OLASZ KÖRUTAZÁS - BETELT !

(Nápoly - Capri - Sorrento)
7 nap/6 éj

Nagyon vonzó úti cél Olaszországban a magyar történelemmel is összekapcsolódó Nápoly és környéke, valamint a Sorrentói-félsziget a gyönyörű sziklás partjaival, a mai is működő vulkán, a Vezúv. Ezen felül az ókori romvárosba, Pompeibe is ellátogatnak. A Capri-szigeti hajókirándulásra pedig sokáig emlékeznek majd. Megkóstolhatják a Nápolyi régióra jellemző pizzát és a finom citromlikőrt, a limocellot.

Akció!

DÉL-LENGYELORSZÁGI KÖRUTAZÁS

Wadowice - Czestochowa - Krakkó
5 nap/4 éj

A magyarok számára Krakkó és Zakopáne a legismertebb lengyel városok, sokan jártak már ott, de mindig új élményeket kínál. Ezen a körutazáson ellátogatnak Dél-Lengyelország kevésbé ismert tájaira is. Wroclaw 2016-ban Európa kulturális fővárosa volt, csodálatos fekvése és gyönyörű épületei teszik érdemessé arra, hogy ellátogassunk ide. Czestochowában található a Jasna Gora, a kegyhely Lengyelország legismertebb zarándokhelye.

SZÁSZ SVÁJC - DREZDA BETELT!

Németország, Csehország
5 nap/4 éj

Közép-Európa egyik leglátványosabb, legnépszerűbb idegenforgalmi régiója, a Csehország és Németország határán fekvő Szász Svájc. Számtalan természeti és kulturális látványossággal várja az oda érkezőket.

Kapcsolat

  • Neszebár-Travel Utazási Iroda
  • Bejegyzési szám: U-001105
  • Tel.: (46) 793-357
  • Tel/Fax: (46) 342-645