Szülőhazánk, Magyarország csodálatos helyen, a Kárpát-medencében fekszik. Miért is gondoljuk, hogy érdemes Magyarország különböző vidékeinek felfedezésére indulnunk?

Csodálatos természeti környezet vár mindenkit a hegységeinkben, tavaink mellett, a pusztákon. Kulturális látnivalók tömkelege a városaink múzeumaiban. Számtalan kincsre lelhetünk az eldugott falvakban is.

Induljunk együtt Magyarország fölfedezésére!

"/> Kiemelt ajánlatok | Neszebár-Travel Utazási Iroda
(46) 793-357 (46) 342-645

Akciós ajánlataink

Akció!

CSEHORSZÁGI KIRÁNDULÁS

(Lednice - Prága - Karlovy Vary - Velke Popovice)
4 nap/3 éj

Európa egyik legkedveltebb város Prága az év minden szakában rengeteg látnivalóval, programmal várja a látogatóit. A város csodálatos fekvése a Moldva partján, az évszázados épületek, a számos történelmi látnivaló mellett a gasztronómia, főleg a cseh sör is felfedezésre vár. Prágában mindig jó visszatérni, mert minden alkalommal más és más arcát mutatja a város

Akció!

EGY NAP A TÁTRÁBAN

Jégkatedrális és Lombkorona sétány
1 nap

A Tátra hegycsúcsai és szépsége mindenkit elvarázsol. Egy napon eljuthatunk a most már hagyományosan minden évben megépülő Jégtemplomhoz Tarajkára; és a fák fölé, a Lomkorona tanösvény segítségével. A csodálatos hegyvidéki panoráma és a jó levegő megéri a fáradtságot.

Akció!

KIS –TÖRÖKORSZÁGI KÖRÚT

(Szófia – Edirne – Trója- Isztambul – Rodostó)
7 nap/6 éj

Bizánc, Sztambul, Konstantinápoly mind a mai Isztambult jelöli, amely a Boszporusz és a Márvány-tenger két partján terül el. A különleges fekvése, a római, bizánci és oszmán építészeti és kulturális emlékek nagyon sok látogatót vonzanak. A magyar történelem is számos ponton kapcsolódik a városhoz. Az utazás során ellátogatnak Rodostóba, mai nevén Tekirdagba, ahol II. Rákóczi Ferenc és bujdosó társai éltek száműzetésük ideje alatt. A Dardanellákon átkelve pedig az ázsiai oldalon az ókori történelemben nagy szerepet játszó Trójába látogatnak.

Kapcsolat

  • Neszebár-Travel Utazási Iroda
  • Bejegyzési szám: U-001105
  • Tel.: (46) 793-357
  • Tel/Fax: (46) 342-645