Programajánlatok csoportoknak

AUSZTRIA - BAJOROSZÁG utkep
részletek
AZ OSZTRÁK ALPOK - STÁJERORSZÁG ÉS KARITIA utkep
részletek
BALTI ÁLLAMOK ÉS HELSINKI utkep
részletek
DÉL-CSEHORSZÁGI KIRÁNDULÁS utkep
részletek
DÉL-ERDÉLYI KIRÁNDULÁS utkep
részletek
DÉL-OLASZORSZÁGI KÖRUTAZÁS utkep
részletek
ERDÉLY - SZÉKELYFÖLD utkep
részletek
ESZTERGOM - PÁRKÁNY - SZENTENDRE utkep
részletek
FELVIDÉK GYÖNGYSZEMEI ÉS BAJMÓC utkep
részletek
GYŐR - PANNONHALMA utkep
részletek
HORVÁTORSZÁG – KRK-SZIGET utkep
részletek
KIRÁNDULÁS A PLITVICEI-NEMZETI PARKBA utkep
részletek
KIRÁNDULÁS AZ ISZTRIÁRA utkep
részletek
KIRÁNDULÁS BUDAPESTRE ÉS A DUNAKANYARBA utkep
részletek
KIRÁNDULÁS HOLLANDIÁBA utkep
részletek
KIRÁNDULÁS VERONÁBA ÉS A GARDA - TÓHOZ utkep
részletek
MEDJUGORJEI ZARÁNDOKLAT utkep
részletek
PLITVICEI KIRÁNDULÁS NON-STOP MISKOLCRÓL utkep
részletek
RÓMAI ZARÁNDOKLAT utkep
részletek
SKÓCIAI ÍZELÍTŐ utkep
részletek
SVÁJC ÉS AZ ÉSZAK-OLASZ TAVAK utkep
részletek
SVÁJCI KÖRÚT utkep
részletek
SZICÍLIA utkep
részletek
SZLOVÉNIAI KIRÁNDULÁS utkep
részletek
TIROL ÉS A BAJOR KASTÉLYOK utkep
részletek
VÁROSNÉZÉS LONDONBAN utkep
részletek
VARSÓ-GDANSK-POZNAN-WROCLAW KÖRUTAZÁS utkep
részletek
VILÁGÖRÖKSÉGEK ÉS TENGERPARTI PIHENÉS BULGÁRIÁBAN utkep
részletek
ZARÁNDOKLAT LOURDESBA ÉS FATIMÁBA utkep
részletek

AUSZTRIA - BAJOROSZÁG - 4 nap/3 éj

Részvételi díj: 100,00 Euro/fő + 29.900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: panzió 2-3 ágyas, zuhanyzós szobáiban
Ellátás: 3 reggeli
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz (Várható költsége: 70 €)
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánkban kedvező áron köthető
Részletes program:
1. nap Indulás folyamatos utazás útközben a Melki-apátság megtekintése, majd továbbutazás a Salzburg térségében található szálláshelyre (3 éj).
2. nap Reggeli. Kirándulás Berchtesgadenba, látogatás a „Sasfészekben". Délután ellátogatnak a Königseehez, fakultatív hajókirándulási lehetőség. Visszatérés a szálláshelyre.
3. nap Reggeli. Egész napos kirándulás Münchenbe, a bajor fővárosba. Városnézés: Isar-kapu, Városháza, Szt. Mihály templom, Dóm, Residenz, Udvari serfőzde. Szállás.
4. nap Reggeli. Utazás a Salzkammerguti-tóvidékre, majd az egyik legfestőibb városka, Hallstatt megtekintése, amelyek nevezetességei: a Főtér, a katolikus templom a két szárnyas oltárával, Csontház, és az Őstörténeti Múzeum. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Indulási időpont: Előzetes egyeztetés alapján!


▲ vissza

AZ OSZTRÁK ALPOK - STÁJERORSZÁG ÉS KARITIA - 7 nap/ 6 éj

Részvételi díj: 290,00 Euro + 29.900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: panzió 2-3 ágyas, zuhanyzó/wc-s szobáiban
Ellátás: félpanzió (reggeli, vacsora)
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz (várható költsége: 100 Euro)
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás kedvező áron irodánknál köthető
Részletes program:
1. nap Indulás a kora hajnali órákban, folyamatos utazás Ausztriába. Első állomásunk Graz Stájerország tartományi székhelye, ahol megnézzük a belvárost (Óratorony, Városháza a főtérrel, Operaház, stb...). Ezután elutazás a szálláshelyre. Szállásfoglalás, vacsora.
2. nap Reggeli után először a Günster vízesést (65 m) nézzük meg, majd tovább indulunk Murauba (főtér, városi templom, védőtorony, séta a Mur partján, Friesacher kapu). A városka meglátogatása után busszal a város déli oldalán a Murauer hütte-ig (1583 m) kapaszkodunk, majd innen indulunk a két órás kirándulásra a 2004 m magasan lévő Frauenalpe-re. Kényelmes séta, de felvonóval is megközelíthető. Ezután a St. Lampbrechtben (www.stift-stlambrecht.at) lévő 900 éves Bencés Apátság épületét és kertjét nézzük meg. Visszatérés a szállásra, vacsora.
3.nap Reggeli után Hochosterwitz (www.burg-hochosterwitz.at) várához látogatunk el, majd Friesachba indulunk, amely Karintia legészakibb és legöregebb városa (vár, városi erődítmények, várárok). Kirándulunk a Nockbergi Nemzeti park közepén elterülő Turracher Höhere valamint látogatást teszünk a három tónál (Grünsee, Schwarzsee, Turracher See) sétálunk másfél órát (könnyű túra) és visszatérve megnézzük a Kristálymúzeumot. Visszatérés a szállásra, vacsora.
4.nap Reggeli után elutazunk Karinthia fővárosába, Klagenfurtba. Főbb nevezetességeinek megtekintése (Lindwurm szökőkút, városháza épülete, dóm tér) után a Minimundust keressük fel, ahol a világ leghíresebb épületei találhatóak kicsinyített változatban. Ezután a Wörthi-tónál pihenünk, jó idő esetén fürdési lehetőség. Visszatérés a szállásra, vacsora
5. nap Reggeli. Délelőtt kirándulás a Malta-völgybe (duzzasztógát), ezután Gmünd városát látogatjuk meg (Főtér, középkori vár kilátó-toronnyal). A nap hátralévő részében a Millstatti-tóhoz utazunk. Séta Millstattban, a bencés kolostor megtekintése, szabadidő. Visszatérés a szállásra, vacsora.
6. nap Reggeli. Elutazás Villachba, városnéző séta, majd túra a a Villachi-Alpok panoráma útján, ahonnan gyönyörű a kilátás. Visszaúton a szálláshelyre, séta az Ossiachi-tó partján. Vacsora, szállás.
7. nap Reggeli után a hazaúton először Stájerország legszebb cseppkőbarlangját a Lurgrotte cseppkőbarlangot nézzük meg, ami majd megállunk egy rövid vásárlásra a Bécsújhelyen. Hazautazás, érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Indulási időpont: Előzetes egyeztetés alapján!


▲ vissza

BALTI ÁLLAMOK ÉS HELSINKI -

Részvételi díj: 114.900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérővel
Szállás: középkategóriájú szálloda kétágyas, zuhanyzós szobáiban, háromágyas szoba igény szerint
Egyágyas felár: 45.000,- Ft
Ellátás: 6 reggeli, 6 vacsora
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmazza
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál kedvező áron köthető (csoportosan 430,- Ft/fő/nap áron)
Egyéb: az utazáshoz szükséges érvényes KÁRTYÁS SZEMÉLYIGAZOLVÁNY vagy ÚTLEVÉL
Részletes program:
1. nap Kora hajnali (előző este) indulás után elutazás Kassa - Eperjes - Lublin útvonalon. Szállás Északkelet-Lengyelországban, Bialystokban, esti városnézés, szállás, vacsora (1 éj). 
2. nap Reggeli. Utazás Litvániába az immár európai hírű zarándokhelyhez, a Keresztek Hegyéhez. A kis dombon felállított több ezer kereszt a litván nép mély vallásosságának és a Szovjet Birodalommal szembeni ellenállásának nagyszerű példája. Ezt követően átkelés Lettországba, szállás,vacsora Rigában (1éj).
3. nap Városnézés a lett fővárosban, Rigában, a Baltikum legnagyobb városában. Az egykor német kereskedők lakta óvárosban szinte minden építészeti korszakból maradtak fenn értékes műemlékek. Ezek közül a legfontosabbak a céh-házak, a városháza, a Lőportorony, a Svédkapu, a 3 fivér házak, a dóm, a Szt. Péter-templom, és a különleges homlokzatú Feketefejűek Háza. Kora délután a város híres szecessziós negyedével ismerkedünk, majd továbbutazás a hatalmas Rigai-öböl mentén Észtországba. Szállás, vacsora a fővárosban Tallinban (2 éj).
4. nap Egésznapos városnézés a csodaszép Hanza-városban, Tallinban. A felsővárosban található a dóm és az ortodox katedrális is, a két kilátópontról pedig csodálatos panoráma nyílik a hatalmas falakkal és bástyákkal körbevett alsóvárosra és a kikötőre. Az alsóvárosban szinte minden kis utca meglepetést tartogat, különösen a gyönyörű Városháza tér környékén. Lehetőség lesz a gótikus városháza belső termeinek megtekintésére is. Délután néhány órás szabadprogram a tallini óvárosban, ezalatt az érdeklődők idegenvezetőnkkel egy kirándulást tesznek a Rocca al Mare skanzenbe, az Észt Szabadtéri múzeumba. A skanzen Tallin külvárosában található, gyönyörű környezetben, egy erdős tengerparton. Szállás,vacsora.
5. nap Reggeli. Utazás Vilniusba, Litvániába gyönyörű fekvésű fővárosába. A városnéző séta fő látnivalói a következők: a Hajnalpír-kapu ( a Csodatevő Madonna képével), A Teréz-templom, az ortodox Szentlélek-templom, a Városháza tér, a dominikátus-templom, az Anna-templom ( amit szépsége miatt napóleon Párizsba akart vitetni), az egyetem épületei, az Elnöki Palota és a katedrális. ez utóbbi igazi gyöngyszeme a barokk Kázmér-kápolna. A közös séta után szabadidő, illetve lehetőség idegenvezetőnkkel felmenni a katedrális mellett álló várdombra (csodálatos panoráma az egész városra). Mielőtt délután Trakaiba indulnánk, még megállunk az autóbusszal az óvárostól kissé távolabb eső Péter-Pál templomnál, amely mintegy megkoronázását jelenti a vilniusi városnézésnek.Szállás, vacsora Vilniusban ( 1éj ).    
6. nap Délelőtt Litvánia második legnagyobb városával, a két világháború közötti fővárossal, Kaunassal ismerkedünk (katedrális, Városháza tér, Perkunas-ház, Vitautas-templom stb.). Ezt követően búcsú Litvániától, utazás mariam polé és Suwalki érintésével a lengyel főváros irányába. Késő délután séta Varsó óvárosában. Szállás, vacsora (1 éj).
7. nap Hazautazás a Varsó - Rzeszów - Eperjes - Kassa - Miskolc útvonalon, érkezés az éjszakai órákban.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyztetés alapján!


▲ vissza

DÉL-CSEHORSZÁGI KIRÁNDULÁS - 3 nap/ 2 éj

Részvételi díj: 32.900,-Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: kétágyas, igény szerint háromágyas zuhanyzó/wc-s szállodai szobákban 
Egyágyas felár: 10.000,- Ft
Ellátás: 2 reggeli; vacsora igényelhető 2.500,- Ft/vacsora áron
Belépők: részvételi díj belépőket nem tartalmazza (várható költsége 700-800 CZK)
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánkban kedvező áron köthető
Részletes program:
1. nap Indulás a hajnali órákban, folyamatos utazás Szlovákián keresztül. Látogatás Lednice kastélyában, séta a csodálatos parkban. Szállásfoglalás Telcben.
2. nap Reggeli után ellátogatnak Hluboka nad Vltavou kastályához, amely egy tó-partján található. Ezután továbbutaznak Cesky Krumlov gyönyörű városába, séta az UNESCO világörökség részét képező belvárosban. Visszatérés Telcre, esti séta a városban. Szállás.
3. nap Reggeli. Városnéző séta Jaromerice nad Rokytnou-ban – a városka fő nevezetessége a barokk kastélya és parkja. Kora délután hazaindulás Magyarországra Szlovákián keresztül. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Indulási időpont: Előzetes egyeztetés alapján!         


▲ vissza

DÉL-ERDÉLYI KIRÁNDULÁS - 3 nap/ 2 éj

Részvételi díj: 29.900,-Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: középkategóriájú szálloda kétágyas zuhanyzó/wc-s szobáiban
Ellátás: 2 bőséges reggeli; vacsora igényelhető 2.000,- Ft/vacsora áron
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz
Megjegyzés: az utazáshoz érvényes személyi igazolvány szükséges
Biztosítás:  a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál köthető
Részletes program:
1. nap Indulás kora hajnali órákban, folyamatos utazás Aradra, városnézés a magyar történelemben szomorú emlékű városban. Továbbutazás Dévára, városnézés: Várhegy, Református templom, Ferences rendház temploma. Este szállásfoglalás. (2 éj).
2. nap Reggeli. A nap első állomása Gyulafehérvár: séta a Világörökségi listán szereplő történelmi városközpontban, megtekintik a Hunyadiak temetkezési helyét, az Érseki Székesegyházat, valamint a Batthyáneumot, amely könyvtáráról nevezetes. Délután kirándulás a Fogarasi havasokba. Visszatérés a szálláshelyre, vacsora.
3. nap Reggeli. Hazautazás, útközben városnézés Vajdahunyadon, amely nevezetessége a Vár. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Indulási időpont: Előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

DÉL-OLASZORSZÁGI KÖRUTAZÁS - 9 nap/ 7 éj

Részvételi díj: 250,00 Euro/fő +34.900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: középkategóriájú szálloda 2-3 ágyas zuhanyzó/wc-s szobáiban;
Egyágyas felár: 40.000,- Ft
Ellátás: 7 reggeli, vacsora 14,00 Euro/vacsora áron igényelhető
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, várható költsége kb. 150-170 Euro
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál kedvező áron köthető
Egyéb: a szállodákban várhatóan 1 €/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő
Részletes program:
1. nap Indulás a kora hajnali órákban, folyamatos utazás Szlovénián keresztül, rövid városnézés Triesztben, majd továbbutazás, szállás Padova térségében.
2. nap Reggeli. Továbbutazás rövid pihenőkkel, látogatás a bencés rendek ősi fészkében, Montecassinoban, este érkezés a Sorrentoi-félszigeten található szálláshelyre (3 éj).
3. nap Reggeli. Hajókirándulás Capri-szigetére, a Kék barlang megtekintése helyi szervezésben, séta, szabadprogram Anacapriban. Szállás
4. nap Reggeli. Kirándulás a Vezúvhoz, majd Pompeibe, az ókori városba; végül Nápolyban autóbuszos és gyalogos városnézés, majd szabadprogram. Szállás.
5. nap Reggeli. Folyamatos utazás a Róma térségében található szálláshelyig; délután megtekintik a Colosseumot és a Forum Romanumot, majd sétára indulnak a Spanyol lépcső, Trevi kút, Piazza Navona, Pantheon, II. Viktor Emánuel emlékmű útvonalon. Szállás a város térségében.
6. nap Reggeli. Délelőtt megtekintik a Szent Péter Bazilikát és a Szent Péter teret. Délután látogatás a Santa Maria Maggiore bazilikában, a Lateráni bazilikában, majd rövid szabadprogram. Szállás.
7. nap Reggeli Továbbutazás a tranzitszállásra, útközben rövid városnézés és vásárlás San Marinoban, tranzitszállás.
8. nap Reggeli. Elutazás Punta Sabbioniba, ahonnan hajóval folytatják útjukat Murano és Burano szigetekre, majd Velencébe, városnéző séta, majd szabadprogram. Hazaindulás Magyarországra kb. 19,00 órakor. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül, éjszaka az autóbuszon.
9. nap Érkezés a kiindulási helyre a reggeli órákban.

Indulási időpont: Előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

ERDÉLY - SZÉKELYFÖLD - 4 nap/ 3 éj

Részvételi díj: 44.900,-Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal és csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: 2-3 ágyas szobákban, falusi turizmus keretén belül, összkomfortos családi házaknál
Egyágyas felár: 12.000,- Ft
Ellátás: félpanzió (3 reggeli, 3 vacsora)
Belépő: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, kb . 50 LEI
Biztosítás: a részvételi díj biztosításokat nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánknál köthető 
Egyéb:  az utazáshoz ÉRVÉNYES KÁRTYÁS személyi igazolvány vagy útlevél szükséges
Részletes program:
1. nap Indulás a kora hajnali órákban, folyamatos utazás Nagyvárad érintésével Kolozsvárra, városnéző séta, majd továbbutazás Székelyudvarhelyre, szállásfoglalás Zetelakán, vacsora (3 éj).
2. nap Reggeli. Egész napos kirándulás. Először a kegyhelyre, Csíksomlyóra látogatnak, majd városnézés Csíkszeredában. Délután kirándulás a Szent Anna-tóhoz és a Mohos láphoz. Visszatérés Székelyudvarhelyre, szabadprogram, vacsora, szállás.
3. nap Reggeli. Délelőtt kirándulás a Gyilkos-tóhoz és a Békás szoroshoz. Visszaúton Székelyudvarhelyre, vásárlás, szabadprogram Korondon. Vacsora, szállás.
4. nap Reggeli. Utazás Segesvárra, városnézős séta, továbbutazás, majd rövid városnézés Nagyváradon. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Indulási időpont:  Előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

ESZTERGOM - PÁRKÁNY - SZENTENDRE - 1 nap

Részvételi díj: 9.900,-Ft/fő ( Miskolci indulással!)
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérővel
Ellátás: 3 fogásos ebéd
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz
Részletes program:
1. nap Indulás a hajnali órákban, folyamatos utazás Esztergomba, gyalogos városnézés keretében megtekintjük Esztergom legfőbb nevezetességeit. (Bazilika a Bakócz-kápolnával, várhegy középkori emlékei, jezsuita templom). Ezután továbbutaznak a szlovákiai Párkányba. Séta, majd ebéd egy lovagi étteremben. Menüajánlat: Húsleves Választható főétel: - Sertés sült knédlivel és párolt káposztával - Juhtúrós sztrapacska - Sült csirkecomb burgonyával. Desszert a napi ajánlat szerint. Kora délután visszaindulás Szentendrére. Városnéző séta, megtekintik az ortodox templomot, Marcipán-múzeumot, Városházát, szabadprogram. Hazaindulás kb. 17-18 órakor, érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Indulási időpont: Előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

FELVIDÉK GYÖNGYSZEMEI ÉS BAJMÓC - 4 nap/ 3 éj

Részvételi díj: 100,- Euro/fő + 15.900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: középkategóriájú hotel, 2-3 ágyas zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas felár: 15.000,- Ft
Ellátás: félpanzió (3 reggeli, 3 vacsora)
Belépő: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, kb.
Biztosítás: biztosításokat nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánknál köthető
Egyéb: a szállodában 1 Euro/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő, az utazáshos ÉRVÉNYES KÁRTYÁS személyigazlvány vagy útlevél szükséges
1. nap Indulás a kora reggeli órákban, folyamatosan utazás Szlovákiába. Az első állomás Zólyom, városnéző séta és látogatás a várban. Továbbutazás Besztercebányára, városnéző séta az egykori bányavárosban (Fő tér, várfalak, barbakán…). Érkezés Bajmócra, szállásfoglalás, vacsora, (3éj).
2. nap Reggeli. Ismerkedés Bajmóc nevezetességeivel, városnéző séta: Mátyás király hársfája, katolikus templom, Ásványtani és Bányászati Múzeum és kastély megtekintése. Délután szabadprogram, illetve fürdési lehetőség a város fürdőjében. Vacsora, szállás.
3. nap
Reggeli. Kirándulás Rózsahegyre, majd Árva-várához, várlátogatás. Ezután Csicsmányba látogatnak, ahol megtekintik a skanzent. Vacsora, szállás. 
4. nap Reggeli után elutazás Selmecbányára. Az Óvár, Újvár épülete, Városháza, Szent Katalin templom és a Bányamúzeum megtekintése. Hazaérkezés az esti órákban.

Indulási időpont: Előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

GYŐR - PANNONHALMA - 1 nap

Részvételi díj: 8.900-Ft/fő Miskolcról; 5.900,- Ft/fő Budapestről
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezető
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz
Részletes program:
1. nap Hajnali indulást követően elutazás Győrbe (felszállási lehetőségek : Miskolc - Budapest útvonalon). Városnézés Győrben (Bazilika, Szent László herma, Püspöki palota, belváros a műemlék vagy műemlék-jellegű épületekkel...) Ezután továbbutazás Pannonhalmára, látogatás a Bencés Apátságban. Hazaérkezés az esti órákban a kiindulási helyre.

Indulási időpont:  Előzetes egyeztetés alapján!             


▲ vissza

HORVÁTORSZÁG – KRK-SZIGET - 8 nap/7 éj

Részvételi díj: 200,- Euro + 29.900,- Ft/fő ( júniusban, szeptemberben)
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: Hotel** kétágyas -, igény szerint háromágyas zuhanyzó/wc-s szobáiban, Omisaljban. 
Egyágyas felár: 21.000,- Ft
Ellátás: félpanzió (7 reggeli, 7 vacsora)
Belépők: a részvételi díj belépőket, valamint a fakultatív- és hajókirándulások költségét nem tartalmazza.
Egyéb: az utazáshoz érvényes új típusú személyi igazolvány vagy érvényes útlevél szükséges
a helyszínen 1 €/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő
Fakultatív kirándulások: Fakultatív kirándulás min. 35 fő esetén:
Senj – Rab – Lopár: 25 Euro/fő
Rijeka és Opatija városnézés: 15 Euro/fő
Részletes program:
1. nap Indulás a kora hajnali órákban, utazás Zágráb érintésével Kraljevicébe, ahonnan átkelés KRK-szigetére. Szállásfoglalás, vacsora Omisaljban.
2 nap Reggeli, fürdés, szabadprogram. Vacsora, szállás
3. nap Reggeli után KRK-sziget felfedezésére indulnak. Először Krk városával ismerkednek (középkori várfal, ötszögletű bástya, óratorony, Szent Quirinus bazilika, Frangepánok vára). Ezután Baska városába látogatnak, amely egyik nevezetessége az 1800 méteres homokos strandja. Tavernák, zegzugos utcák és kis templom várják az oda látogatókat. A Szent Lucia templomból származik a „baskai kőtábla”- a legöregebb horvát nyelvemlék. A nap harmadik állomása Vrbnik - a települést a különlegesen érlelt sonkája és a helyi fehér bor teszi nevezetessé. Visszatérés a szálláshelyre, vacsora.
4. nap  Reggeli, fürdés, szabadprogram. Vacsora, szállás.
5. nap Reggeli. FAKULTATÍV kirándulás: Senj városába /belváros, Jurisics mellszobra és a kalózvár, Nehaj./ Jablanacnál átkompolás Rab-szigetre. Barbat és Banjol homokos partjai mentén utazás Rab városába (Szent Márton, Szent András, Szent Jusztina, Szent János templomai; Rektori palota, Város torony, paloták…) a nap utolsó megállója Lopáron lesz, amely hangulatos üdülőhely. Visszautazás (komppal is) Krk-szigetre, vacsora, szállás.
6-7. nap Reggeli. Fürdés, szabadprogram. Vacsora, szállás
8. nap Reggeli után búcsú Krk-szigetétől, hazautazás, érkezés az esti órákban.

Indulási időpont: Előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

KIRÁNDULÁS A PLITVICEI-NEMZETI PARKBA - 3 nap/ 1 éj

Részvételi díj: 29.900,-Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: 1 éjszakai szállás kétágyas zuhanyzó/wc-s szállodai szobákban
Ellátás: 1 reggeli
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz (kb. 200 kuna)
Megjegyzés: az utazáshoz érvényes személyi igazolvány vagy útlevél szükséges
Egyéb: a szállodában 1 Euro/fő/éj üdülőhelyi díj fizetendő
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánkban kedvező áron köthető 
Részletes program:
1. nap Indulás a hajnali órákban, elutazás Budapest – Nagykanizsa érintésével Csáktornyára, városnézés: vár, ferences templom és kolostor épülete. A település évszázadokon keresztül szorosan kötődött a magyar történelemhez. Ezután továbbutazás Zágrábba, a horvát fővárosba. Városnéző séta: Felsőváros, Szent Márk tér és templom, a barokk paloták és épületek között. A Káptalan dombon megtekintik a Katedrálist, valamint az Alsóváros - a modern Zágráb központját. Szállás a város térségében.
2. nap Reggeli után elutazás a Plitvicei Nemzeti Parkba, amely az UNESCO világörökség része. A hatalmas park területén csodálatos természeti képződményeket, vízeséseket láthatnak. Hazaindulás 18,00 órakor, folyamatos utazás Nagykanizsa- Budapest érintésével, éjszaka az autóbuszon.
3. nap Érkezés a reggeli órákban a kiindulási helyre.

Indulási időpont: Előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

KIRÁNDULÁS AZ ISZTRIÁRA - 4 nap/3 éj

Részvételi díj: 150,- Euro/fő + 24.900,- Ft/fő (júniusban és szeptemberben)
Utazás: légkondicionált autóbusszal és csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: hotel 2-3 ágyas zuhanyzós/wc szobáiban
Egyágyas felár: 15.000,- Ft
Ellátás: félpanzió (3 reggeli, 3 vacsora)
Belépő:  a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, kb. 80 kuna + hajókirándulás költsége , idegenforgalmi adót és 
Biztosítás: a részvételi díj biztosítást nem tartalmaz,  utasbiztosítás irodánknál köthető 
Egyéb: az utazáshoz ÉRVÉNYES KÁRTYÁS személyigazolvány vagy útlevél szükséges
Részletes program:
1. nap Indulás a hajnali órákban, folyamatos utazás Horvátországba a Miskolc - Budapest - Nagykanizsa útvonalon; útközben rövid séta Rijekában, a kikötővárosban, ezután Opatijába látogatnak, amely az elmúlt évszázadban gyönyörű üdülővárossá nőtte ki magát. Séta a Promenádon, Angiolina Park… Szállásfoglalás, vacsora Porecben.
2. nap Egésznapos kirándulás az Isztriai-félszigeten. Először Pulába látogatnak, amely fő nevezetessége az Amfiteátruma, Sergius Diadalíve, Augustus temploma…, ezután az Isztriai-félsziget másik gyöngyszeme következik, Rovinj, amely a velencei uralom jegyeit hordozza magán. A városka egy dombra épült, amely tetején áll a Szent Eufémia templom, ahová szűk sikátorokon keresztül lehet feljutni. Lehetőség nyílik vásárlásra a piacon. A szálláshelyre visszaútban rövid pihenőt tartanak a Lim-fjordnál található kilátónál, ahol az árusok a helyi termékeiket kínálják.
3. nap Reggeli. Fürdés, szabadprogram. Fakultatív hajókirándulási lehetőség. Vacsora.
4. nap Reggeli. Búcsú Porectől, hazautazás, útközben városnéző séta Csáktornyán (Cakovec). Hazaérkezés a késő esti órákban.

Indulási időpont: Előzetes egyeztetés alapján!         


▲ vissza

KIRÁNDULÁS BUDAPESTRE ÉS A DUNAKANYARBA - 2 nap/1 éj

Részvételi díj: 18.900,-Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Szállás: 1 éj zuhanyzó/wc-s szobákban
Ellátás: 1 reggeli, 1 ebéd
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz
Megjegyzés: a részvételi díj biztosítást nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánkban köthető
Részletes program:
1. nap Kora hajnali indulást követően folyamatos utazás Budapestre. Városnézés: Hősök tere, Városliget, Andrássy út, Szent István Bazilika, majd a Vár, Halászbástya, Mátyás-templom ... Szállásfoglalás Budapest külvárosában.
2. nap Reggeli. Elutazás Esztergomba, városnézés a Bazilika és a kincstár megtekintése, majd továbbutazás a szlovákiai Párkányba, ahol az ebédet elköltik. Hazaúton Szentendrén tartanak pihenőt és városnéző séta keretén belül ismerkednek a nevezetességekkel.

Indulási időpont: Előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

KIRÁNDULÁS HOLLANDIÁBA - 5 nap/ 4 éj

Részvételi díj: 200,00 Euro/fő + 29.900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: Köln térségében F1 típusú szálloda kétágyas szobáiban (vizes blokk a foylosón), Bredában Premiere Classe típusú szálloda kétágyas szobáiban (vizesblokk a szobában).
Egyágyas felár: 37.500,- Ft
Ellátás: 4 kontinentális reggeli
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz. (Várható költsége: 80-100 €)
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás kedvező áron irodánknál köthető 
Részletes program:
1. nap Indulás a kora hajnali órákban, folyamatos utazás Ausztrián keresztül a németországi Regensburgba (városnézés). Továbbutazás a Köln térségi szálláshelyre.
2. nap Reggelit követően folytatják az útjukat Hollandiába. Látogatás Rotterdam kikötővárosában, majd séta a tipikus holland városban, Delftben. Szállásfoglalás Breda térségében (2 éj).
3. nap Reggeli. Városnézés Hollandia fővárosában, Amszterdamban: Rijskmúzeum, Dam tér, Királyi palota, Új templom, Öreg templom… Fakultatív sétahajózási lehetőség a csatornákon. Ezután Edamba utaznak. Szállás.
4. nap Reggeli. Látogatás a királyi fővárosban, Hágában; majd délután Goudában „Hogyan készül a holland sajt?” - városnézés. Elutazás a Köln térségi szálláshelyre.
5. nap Reggeli után rövid séta Kölnben, megtekintik az impozáns kölni dómot. Hazautazás Ausztrián keresztül. Érkezés a késő esti, éjszakai órákban.

Indulási időpont: Előzetes egyeztetés alapján!          


▲ vissza

KIRÁNDULÁS VERONÁBA ÉS A GARDA - TÓHOZ - 5 nap/ 4 éj

Részvételi díj: 185,- Euro + 29.900,- Ft/fő 
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: Hotel*** kétágyas, zuhanyzó/wc-s szobáiban, 3 ágyas szoba igényelhető
Egyágyas felár: 20.000,- Ft
Ellátás: félpanzió (reggeli, vacsora)
Belépők: részvételi díj nem tartalmazza, a belépők  várható költsége: 60-70 Euro
Megjegyzés: a részvételi díj nem tartlamazza a komp és városbehajtási engedélyek díjait
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál köthető
Egyéb: utazáshoz érvényes, új típusú személyi igazolvány vagy útlevél szükséges
Részletes program:
1. nap Indulás az Önök által megjelölt helyről. Folyamatos utazás Budapest – Szlovénia útvonalon. Érkezés a Világörökség kincseihez tartozó Vicenzába, ahol megtekintik az Andrea Palladio által tervezett óvárost, „La Rotonda”, Basilica Palladiana, Teatro Olimpico épületeit. Informatív séta Veronában majd elutaznak a szálláshelyre, vacsora.
2. nap Reggeli. A napot Bardolinoban kezdik. A tó környéki szőlőskertek és bortermelők városában majd tovább utaznak a névadó városba, Gardába. A panoráma úton utaznak el Riva del Garda hangulatos kisvárosába. Késő délután érkeznek meg a Scaligieriek vizivárához Sirmioneba. Fakultatív motorcsónakos kirándulás Sirmione körül, ahol láthatják Maria Callas villáját, Catullus római fürdőjének romjait és a gyógyfürdőt tápláló forrást is. Szállás, vacsora.
3. nap Reggeli. Látogatást tesznek Észak-Olaszország egyik legélhetőbb és tudományos, oktatási, kulturális központjában, Trentóban majd tovább utaznak Bolzanoba. A város dómja, gyümölcs tere és Walter tere a leglátványosabb. Szállás, vacsora.
4. nap Reggeli. A napot az ősi halászfaluban Malcesineben kezdik. Séta a sikátoros belvárosban majd komppal átutaznak Limone Sul Garda városába. A kisvároska és környéke citrom termeléséről és a Limoncello-ról nevezetes. Szállás, vacsora.
5. nap Reggeli után hazaindulás. Látogatás a szlovéniai Dobronakban, az orchidea farmon majd tovább utazás Magyarországra, érkezés a késő esti órákban.

Indulási időpont: Előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

MEDJUGORJEI ZARÁNDOKLAT - 4 nap/3 éj

Részvételi díj: 100,00 Euro/fő + 29.900,-Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: 2-3-4 ágyas szobákban panzió szobákban
Ellátás: félpanzió (reggeli, vacsora)
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz. (kb. 30 €)
Egyéb: utazáshoz érvényes új típusú személyi igazolvány vagy útlevél szükséges
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás kedvező áron köthető irodánkban
Részletes program:
1. nap Indulás hajnali 02,00 órakor. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel; Szent mise a horvát Veprici zarándokhelyen, továbbutazás Medjugorjéba, érkezés az esti órákban. Szállásfoglalás, vacsora.
2- nap Reggeli. Zarándokprogramok: információ a medjugorjei Mária-jelenésről, szentmise, Jelenési hegy, keresztút a Krizevác hegyén. (Ha lehetséges, találkozás valamelyik látnokkal.) Látogatás a Cenakolóban, és a Béke oázisban. Este Rózsafüzér és Szentségimádás. Szállás Medjugorjéban, vacsora.
3. nap Reggeli. Egész napos fakultatív kirándulási lehetőség Dubrovnikba és Mostarba (díja minimum 35 fő esetén 20 Euro/fő). Vacsora, szállás.
4. nap Reggeli után indulás Magyarországra Jajce érintésével; folyamatos utazás 3-4 óránként pihenőkkel. Érkezés az esti, éjszakai órákban.

Indulási időpont: Előzetes egyeztetés alapján!                             


▲ vissza

PLITVICEI KIRÁNDULÁS NON-STOP MISKOLCRÓL - 3 nap

Részvételi díj: 16.900,-Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: nincs
Ellátás: önellátó
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz (szezonon kívül várhatóan 110 kuna; főszezonban 180 kuna)
Megjegyzés: az utazáshoz érvényes útlevél vagy érvényes személyi igazolvány szükséges.
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál kedvező áron köthető
Részletes program:
1. nap Indulás az esti órákban Miskolcról - elutazás Budapest - Nagykanizsa útvonalon. Éjszaka az autóbuszon.
2. nap Érkezés a reggeli órákban a Plitvicei Nemzeti Parkba, egésznapos barangolásra indulnak az UNESCO Világörökség részét képező gyönyörű természeti környezetben. Délután kb. 18,00 órakor visszaindulás Magyarországra. Folyamatos utazás 3-4 óránként pihenőkkel.
3. nap Érkezés a kiindulási helyre a hajnali-, reggeli órákban.

Indulási időpont:  Előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

RÓMAI ZARÁNDOKLAT - 6 nap/5 éj

Részvételi díj: 94.900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált, autóbusszal; csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: 2-3 ágyas zuhanyzós, szállodai szobákban
Ellátás: 5 kontinentális reggeli
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz (várhatóan 80 Euro)
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál kedvező áron köthető
Egyéb: helyi idegenforgalmi adó fizetendő, amely díja várhatóan 1-2 €/fő/éj
Részletes program:
1. nap Kora hajnali indulás után utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, városnézés Padovában (Szent Antal bazilika, óváros és az ősi egyetem épülete), majd továbbutazás a tranzitszállásra.
2. nap Reggeli. Továbbutazás Rómába, érkezés a délutáni városnézés: Spanyol lépcső, Trevi kút, Piazza Navona, Pantheon épülete…Szállásfoglalás a város térségében (3 éj).
3. nap Reggeli. Részvétel a Pápai Audiencián, majd látogatás a Vatikáni Múzeumban és a Szent Péter bazilikában. Visszatérés a szálláshelyre.
4. nap Reggeli. Egész napos városnézés Rómában: Leteráni bazilika, Szent lépcső, Santa Maria Maggiore bazilika, majd szabadprogram, szállás
5. nap Reggeli után utazás Assisibe, látogatás a Szent Ferenc bazilikában, séta a középkori hangulatú kisvárosban, majd látogatás Santa Maria degli Angeliben a bazilikában. Továbbutazás a tranzitszállásra.
6. nap Reggeli. Hazautazás Olaszországon és Szlovénián keresztül. Érkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

SKÓCIAI ÍZELÍTŐ - 8 nap/ 7 éj

Részvételi díj: 249.900,-Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás:  
Egyágyas felár: 50.000, - Ft
Ellátás: 7 reggeli, 4 vacsora
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, várhatóan kb. 120 GBP
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánknál köthető (csoportosan 410,- Ft/fő/nap áron)
Részletes program:
1. nap Kora hajnali indulás Egerből és folyamatos utazás Ausztrián és Németországon keresztül a tranzitszállásra, a német-belga határ térségébe.
2. nap Továbbutazás, rövid városnézés Brüsszelben, kompátkelés a La Manche csatornán, szállásfoglalás Peterborough térségében.
3. nap Reggeli. Továbbutazás Skócia irányába, útközben városnézés Yorkban, amely történelme a rómaiak koráig nyúlik vissza. Itt található Észak-Európa gótikus katedrálisa, és az egyik fő látványossága a Jorvik Viking Centre. Továbbutazás Skóciába. Szállásfoglalás Edinburg térségében. (3 éj).
4. nap Reggeli. Délelőtt St. Andrewsba látogatnak, amely Skócia ősi egyetemi városa és a golf „őshazája”. majd városnézés Edinburgh-ban, a Royal Mile, Princess Street, vár, Holyroodhouse palota épülete. Szállás
5. nap Reggeli. Utazás Stirlingbe, meglátogatják a vulkáni kúpra épült híres várkastélyát; majd városnézés Glasgowban: Kelvingrove Múzeum, Glasgow School of Art, Necropolis. Szállás.
6. nap Reggeli, búcsú Skóciától, látogatás a 15. századból származó Rosslyn kápolnában, amely szerepel a Da Vinci kód című bestsellerben. Szállás Peterborough térségében.
7. nap Reggeli. Délelőtt városnézés a nevezetes egyetem városban, Cambridge-ben: King’s College Chapel, Trinity College. Továbbutazás, átkelés a La Manche csatornán, tranzitszállás Lille térségében.
8. nap Hazautazás Belgiumon, Németországon és Ausztrián keresztül, érkezés a késő esti órákban.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

SVÁJC ÉS AZ ÉSZAK-OLASZ TAVAK - 6 nap/ 5 éj

Részvételi díj: 220,00 Euro/fő + 29.900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: kétágyas, zuhanyzós/wc-s szobákban, háromágyas szoba igényelhető
Egyágyas felár: 25.000,- Ft
Ellátás: 5 reggeli, (vacsora igényelhető 25.000,- Ft/5 vacsora áron)
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz (várható költsége: 100 CHF + 40 Euro)
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál köthető (csoportosan 410,- Ft/fő/nap áron)
Egyéb: a szállodában fizetendő kb. 1 Euro/ fő üdülőhelyi díj
Részletes program:
1. nap Elutazás a Tatabánya - Győr - Hegyeshalom - Bécs - Salzburg - Innsbruck útvonalon. Séta Innsbruckban, Tirol fővárosában, majd továbbutazás a tiroli szállodához (1 éj).
2. nap
Reggeli. Utazás az Arlberg-hágó - Feldkirch - Bodeni-tó útvonalon St. Gallenbe. A ba­rokk ka­ted­rális és a vi­lág­örök­ség­hez tar­to­zó ko­los­tor­könyv­tár meg­te­kin­té­se, majd rö­vid sza­bad prog­ram. Tovább­uta­zás a schaffha­use­ni Rajna-víz­esés­hez (Eu­ró­pa leg­bő­vizűbb víz­esé­se). Dél­után is­mer­ke­dés Zürich-hel. Sé­ta az ó­vá­ros­ban és a Bahnhofstrassén, a vi­lág egyik leg­elő­ke­lőbb üzlet­utcá­ján. Ké­ső dél­u­tán tovább­u­ta­zás egy vad­re­gé­nyes au­tó­úton, az Axenstrassén ke­resz­tül Uri ős­kan­ton­ba, a szál­lo­dá­hoz (2 éj).
3. nap Reggeli. Egésznapos kirándulást teszünk a Matternhornhoz, amely a gleccservilág közepén helyezkedik el, és Tasch-ból csak vasúttal megközelíthető városba, Zermattba utazunk, ahonnan remek kilátás nyílik a világ egyik legszebb hegyére, a Matternhornra. Szállás.
4. nap Reggeli. Elutazás az Észak-olasz tóvidékre. Pihenő, séta Luganoban; látogatás az Alprose csokigyárban és múzeumban. A következő állomás Como, séta a lélegzetelállító tó partján. Esti városnézés Milánóban, szállás a város térségében (2 éj).
5. nap
Reggeli. Pihenés a gyönyörű Maggiore-tónál, illetve lehetőség közös hajókirándulásra a Borromeo-szigetekre: Isola Bella - Borromeo kastély különlegesen szép teraszos parkkal, Isola dei Pescatori - ősi halász­fa­lu. Stresa - hí­res ü­dü­lő­hely ó­don han­gu­la­tú ó­vá­ros­sal, szép pa­lo­ták­kal és gyö­nyö­rű par­kok­kal. Szállás az előző napi szálláshelyen. 
6. nap Reggeli. Haza­utazás Szlovénián keresztül, érkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

SVÁJCI KÖRÚT - 5 nap/ 4 éj

Részvételi díj: 180,- Euro + 29.900-Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: 2-3 ágyas zuhanyzó/wc-s szobákban
Egyágyas felár: 24.000,- Ft
Ellátás: 4 reggeli,  vacsora igényelhető ( 20.000,- Ft/ 4 vacsora áron)
Belépők: A részvételi díj nem tartalmazza, várható költsége 20 Euro és kb. 90 CHF
Biztosítás:  A részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás és útlemondási biztosítás irodánknál köthető
Egyéb: Az utazáshoz érvényes útlevél vagy kártyás személyi igazolvány szükséges
Részletes program:
1. nap Indulás a kora hajnali órákban, folyamatos utazás Hegyeshalom – Bécs – Linz útvonalon. Útközben rövid városnézés Steyerben, megtekintik a híres Wallfahrtskirche Christkindlt, majd továbbutazás az Innsbruck térségében található szálláshelyre.
2. nap Reggeli. tovább utazás Svájcba. Rövid városnéző séta Zürichben, majd Kilchbergbe látogatnak. Vásárlási lehetőség a Lindt csokoládégyár mintaboltjában. Az Axenstrassén keresztül utaznak a svájci szálláshelyükre. Szállásfoglalás Altdorf térségében. 
3. nap Reggeli. Délelőtt kirándulás a Jungfrau hegycsúcsai között vonattal (Trümmelbach gleccservízesés). Délután pedig Bernbe látogatnak, városnézés: Óváros, Óratorony, városfal, Medve verem..).  Szállás.
4. nap Reggeli. Utazás Voralberg tartományon keresztül. Útközben séta Rattenbergben, az Inn partján felvő kisvárosban. Tranzitszállás Ausztriában, Golling térségében.
5. nap Reggeli. Délelőtt kirándulás a Salzkammerguti-tóvidéken (Hallstatt, Bad Ischl), majd folyamatos hazautazás Magyarországra érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Indulási időpont:  Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!


▲ vissza

SZICÍLIA - 8 nap/ 7 éj

Részvételi díj: 340,00 Euro/fő + 39.900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: középkategóriájú szállodák kétágyas, igény szerint háromágyas zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas felár: 35.000,- Ft
Ellátás: 7 kontinentális reggeli, 6 menü vacsora
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz várhatóan kb. 110-120 Euro a hajójegyekkel
Biztosítás: a részvételi díj biztosítást nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánknál köthető ( csoportosan 410Ft/fő/nap)
Egyéb: helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó várhatóan:1-2 Euro/fő/éj, az utazáshoz ÉRVÉNYES KÁRTYÁS személyi igazolvány vagy útlevél szükséges
Részletes program:
1. nap Indulás a hajnali órákban. Elutazás a Budapest - Székesfehérvár - Nagykanizsa - Maribor - Ljubljana - Mestre útvonalon. Szállás Róma környékén (1 éj).
2. nap Reggeli. Utazás déli irányba, keresztül az olasz csizmán Casertáig. A nápolyi királyok a Nápoly melletti Casertában az 1700-as években egy monumentális barokk kastélyt építtettek a Versailles-i kastély mintájára. Szállás Catania térségében (4 éj)
3. nap Reggeli. Kirándulás az Etnához és Siracusába. Az Etna Európa legnagyobb működő vulkánja, ahol holdbéli tájak várják a turistákat. Lehetőség van felmenni a csúcs közelébe, körülbelül 1800 méteres magasságig, ezt követően libegővel lehet tovább utazni (kb 30€). Továbbutazás Siracusába, amely az ókori Nagy-Görögország egyik legjelentősebb városa volt, ma is több műemléke emlékeztet erre az időszakra. Városnézés: az Ortügia szigetén fekvő óvárosban, Aretusa forrása, görög színház, „Dionüsziosz füle” barlang stb. Szállás.
4. nap Reggeli. Utazás Szicília középső területein keresztül. Piazza Armerinában a római kori villa megtekintése. A villa több mint 4000 négyzetméternyi padlómozaikjai világhírűek, és bepillantást engednek az ókori római életmódba. Délután látogatás Agrigentóban a híres Templomok völgyében. Agrigentót is a görögök alapították Krisztus előtt a VI. században, abból az időszakból származnak monumentális görög templomai. Szállás.
5. nap Reggeli. Délelőtt fakultatív kirándulás Palermoba (díja 30 Euro/fő): Óváros, Convento Dei Cappuccini, Cattedrale. Délután visszautazás Cataniába, városnézés: az Etna utca nevezetességei Barokk Dóm, lávából készült Elefántos kút. Kóstoló a tenger gyümölcseiből, marcipán édességekből. Szállás.
6. nap Reggeli után városnézés Taorminában, majd elutazás a Messinai szoroson át a Nápolyba, rövid nézés és utazás a város térségében található szállásra. 
7. nap Reggeli. Továbbutazás a Sorrentoi- félszigetről a Firenze térségben található szállásra. 
8. nap Reggeli. Folyamatos hazautazás Szlovénián keresztül; útközben pihenőkkel. Érkezés az esti órákban.

Indulási időpont:  Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!          


▲ vissza

SZLOVÉNIAI KIRÁNDULÁS - 4 nap/3 éj

Részvételi díj: 100,- Eur + 29.900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal és csoportkísérő idegenvezetővel
Elhelyezés: a szlovén tengerparton található Hotel *** kétágyas, igény szerint háromágyas zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas felár: 18.000,- Ft
Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli, svédasztalos vacsora)
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, várhatóan kb. 80-90 Euro
Biztosítás:  a részvételi díj biztosításokat nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánknál köthető 
Egyéb: a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó és regisztrációs díj: 10,- Euro/fő
az utazáshoz érvényes kártyás személyigazolvány vagy útlevél szükséges
Részletes program:
1.nap Indulás a hajnali órákban, folyamatos utazás Budapest - Nagykanizsa útvonalon. Városlátogatás Lendván (Szent Katalin templom, Bánffy tér, lendvai vár, Makovecz Imre által tervezett Színház - és Hangversenyterem, városháza). Továbbutazás Ptujska Gorába, ahol ellátogatnak a dombtetőre épített zarándok templomba. Vacsora, szállás a tengerparton, Portoroz térségében (3éj). 
2.nap Reggeli. Lipicai Majorság felfedezése, a méltán híres lovas iskola 1580-tól meghatározó szerepet tölt be a város életében; látogatás a majorságban. Ez után a szlovén tengerpart kisvárosaival ismerkednek. Először Koperbe látogatnak. Séta a kikötővárosban, utána a szlovén tengerpart Velencéjeként ismert várost, Pirant keresik fel. Itt született Giuseppe Tartini hegedű virtuóz. Vacsora, szállás.
3.nap Reggeli. Ezen a napon először Kobaridba látogatnak, ahol megtekintik a híres sajt múzeumot. Az I. világháború harcainak legszomorúbb helyszíne volt a város és az Isonzó-völgye. Egy közeli temetőben megemlékeznek a világháborúban elesett magyar katonákról. A Napóleon hídon átkelve a Kozjak vízeséshez indulnak. Visszautazás a szálláshelyre, útközben rövid városnéző séta Muggiában (séta az óvárosban, Szt. Péter és Pál templom, középkori kastély). Vacsora.
4.nap Reggeli után bepakolás az autóbuszba és Szlovénia fővárosába, Ljubljanába utaznak. Városnéző séta: Hármas-híd, Városháza, Vár, Dóm.... Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, hazaérkezés a késő esti órákban, a kiindulási helyre. 

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!


▲ vissza

TIROL ÉS A BAJOR KASTÉLYOK - 6 nap/5 éj

Részvételi díj: 190,00 Euro/fő + 29.900,- Ft/fő
Utazás: légkondícionált autóbusszal és csoportkísérő idegenvezetővel
Elhelyezés: Hotel ***,  2-3 ágyas, zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas felár: 25.000,- Ft
Ellátás: bőséges reggeli; vacsora igényelhető 60,- Euro/ 5 vacsora
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz; kb 80 Euro
Biztosítás: a részvételi díj utasbiztosítást nem tartalmaz, utazási irodánknál köthető 
Részletes program:
1.nap  Indulás a hajnali órákban, elutazás Budapest-Tatabánya-Győr-Hegyeshalom-Bécs Salzburg útvonalon. Városnéző séta Salzburgban, Mozart szülővárosában, majd továbbutazás az Innsbruck térségi szállodába, (5 éj).
2.nap
Reggeli. Egész napos kirándulásra indulnak Tirolban: megtekintik a Tratzberg kastélyt, ezután a bájus falu, Alpbach utcáival ismerkednek. A nap hátralévő részében megtekintik az ezüstbányát Schwazban.Visszautazás a szállásra.
3.nap
Reggeli. Egész napos kirándulás a Bajor kastélyokhoz. Kívülről megtekintik a Hohenschwangau kastélyát és látogatást tesznek a Neuschwansteini kastélyban. Vissza úton a szállásra pihenő, séta a bájos Garmisch-Partenkirchenben. Szállás.
4.nap
Reggeli. Egész napos kirándulásra indulnak Tirolban. Először Hall in Tirolba utaznak, majd az Achenseehez kirándulnak, fakultatív hajókirándulás. Estére érkeznek vissza a szállásra.
5.nap
Reggeli. Egész napos kirándulás Dél-Tirolban: Brixen, Karer hágó, Pordói hágó, visszatérés a szálláshelyre.
6.nap
Reggeli után indulás Magyarországra. Útközben látogatás Kuftseini várban, ahol több magyar is raboskodott. Hazautazás Ausztrián keresztül, érkezés a kiindulási helyre a késő eseti órákban. 

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!


▲ vissza

VÁROSNÉZÉS LONDONBAN - 6 nap/ 5 éj

Részvételi díj: 109.900,-Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: tranzitszálláson Formule 1 típusú szállodában, London térségében 2-3 ágyas, zuhanyzós szobákban
Ellátás: 3 reggeli ( London térségi szálláshelyen )
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, kb 100 GBP
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál köthető 
Részletes program:
1. nap Kora hajnali indulás után folyamatos utazás Ausztrián és Németországon keresztül. Tranzitszállás a német-belga határ térségében.
2. nap Továbbutazás Calais-ba, útközben rövid autóbuszos városnézés Brüsszelben. Kompátkelés Doverba, majd továbbutazás a London térségébe található szálláshelyre. Útközben pihenő és városnézés Canterburyben, amely fő nevezetessége a katedrális.
3. nap Reggeli. Egésznapos városnézés Londonban. Belvárosi séta: Hyde Park Corner, Buckingham Palace, St. James Park, Westminster Abbey, Houses of Parliament, Big Ben, Downing Street 10, Whitehall, Trafalgar Square, National Museum, Piccadilly Circus, Oxford Street, majd szabadprogram vásárlás. Fakultatív látogatás a Madame Tussaud's Panoptikumában. Esti séta London szórakozó negyedében a Sohoban.
4. nap Reggeli után folytatják a városnézést. Először a Towerbe látogatnak, megismerkednek a történelmével, megtekintik a koronázási ékszereket, majd elsétálnak a Tower Bridge-hez, amely London szimbolumává vált. Ezután a St. Paul' s Cathedralba látogatnak. Szabadidő a különleges hangulatú Covent Gardenben. Ellátogatnak a British Museumba, amely fő nevezetessége az egyiptomi gyűjteménye. Szállás.
5. nap Reggeli után búcsút vesznek a szigetországtól, a Csalagúton keresztül érkeznek a kontinensre, továbbutaznak Brugge-be, szállásfoglalás, majd esti városnéző séta a csipke készítésről híres városban.
6. nap Kora reggeli indulás után folyamatos utazás Németországon és Ausztrián keresztül. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!             


▲ vissza

VARSÓ-GDANSK-POZNAN-WROCLAW KÖRUTAZÁS - 7 nap/ 6 éj

Részvételi díj: 260,00 Euro/fő + 29.900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: kétágyas, igény szerint háromágyas zuhanyzó/wc-s szállodai szobákban
Egyágyas felár: 30.000,- Ft
Ellátás: 6 reggeli, 6 vacsora
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, várhatóan kb 100 PLN
Biztosítás: a részvételi díj biztosítást nem tartalmaz; utasbiztosítás valamint útlemondási biztosítás irodánkban köthető 
Részletes program:
1. nap Elutazás Szlovákián keresztül Varsóba. Délután városnézés: az Óváros, Újváros, királyi Palota, Lazienski - park, Belwedere Palota útvonalon. Vacsora és szállás Varsóban.
2. nap Reggeli. Délelőtt megtekintik a Willanowi Palotát.  Elutaznak Torunba. Rövid városnéző sétát tesznek Kopernikusz városába majd tovább utaznak Gdanskba. Szállásfoglalás és vacsora.
3. nap Reggeli után ismerkedés a "hármas várossal". Oliwa városában felkeresik a székesegyházat. Gdanskban városnééző sétára indulnak az óvárosban, az Öreg daru, Arany kapu, Neptun szökőkút útvonalon. Sopot városában található Európa leghosszabb tengeri molója. Vacsora és szállás Gdanskban.
4. nap Reggeli után kirándulnak Elblagba,városnézés. Délután Malborkba utaznak, megtekintika  lovagvárat. Vacsora és szállás Gdanskban.
5. nap Reggeli után elutaznak Poznanba. Megtekintik az Ostrów Tumskl, Székesegyház, Piactér, Városháza útvonalon található nevezetességeket. Tovább utaznak az Odera parti városba, Wroclawba. Vacsora és szállás Wroclawban.
6. nap Reggeli. Városnézés Wroclawban, a Fő tér, gótikus polgárházak, Szent Egyed templom útvonalon. Vacsora és szállás a városban.
7. nap Reggeli után Swidniczába utaznak. Megtekintik a Béke templomot majd tovább utaznak Lengyelország harmadik legnagyobb várához, Ksiazba. Várlátogatás után indulnak Magyarországra, Csehországon és Szlovákián keresztül. Érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Indulási időpont:  Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!


▲ vissza

VILÁGÖRÖKSÉGEK ÉS TENGERPARTI PIHENÉS BULGÁRIÁBAN - 6 nap/ 5éj

Részvételi díj: 180,00 Euro/fő + 29.900,-Ft/fő 
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: hotel*** kétágyas, igény szerint háromágyas zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas felár: 25.000,- Ft
Ellátás: 5 reggeli, 4 vacsora
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál köthető 
Egyéb: üdülőhelyi díj 3.000,- Ft/fő
Megjegyzés: az utazáshoz érvényes útlevél vagy kártyás személyi igazolvány szükséges.
Részletes program:
1. nap Kora hajnali indulás. Folyamatos utazás Szerbián keresztül Bulgáriába. Érkezés Szófiába, rövid városnézés, majd tranzitszállás elfoglalása Blagoevgrad térségében.
2. nap Reggeli után látogatás az UNESCO világörökséghez tartozó Rilai-kolostoroknál, majd utazás a tengerpartra, szállásfoglalás, vacsora a Fekete-tenger üdülővárosában. (4 éj)
3. nap Reggeli, szabadprogram, fürdési lehetőséggel, vacsora. Szállás.
4. nap Reggeli. Kirándulás az ókori görög alapítású Szozopolba és Burgaszba, városnézés. Vacsora, szállás.
5. nap Reggeli, délelőtt kirándulás a gyönyörű tengerparti kisvárosba, Neszebárba, séta, szabadidő az óvárosban. Délután szabadprogram, fürdőzési lehetőséggel. Vacsora.
6. nap Reggeli után hazaindulás; útközben pihenő, rövid városnézés Várnában. Hazautazás Románián keresztül, érkezés a késő éjszakai, esetleg hajnali órákban.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

ZARÁNDOKLAT LOURDESBA ÉS FATIMÁBA - 11 nap/10 éj

Részvételi díj: 400,00 Euro + 44.900.-Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, idegenvezetővel
Szállás: 2-3 ágyas szobákban
Egyágyas felár: 50.000,- Ft
Ellátás: 10 reggeli, 4 vacsora, programon kívüli vacsora felára: 13,00 Euro/ alkalom
Belépők: A részvételi díj belépőket nem tartalmaz, kb 40 Euro
Megjegyzés: A részvételi díj biztosítást nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánkban kedvező áron köthető csoportosan  410 Ft/fő/nap áron) 
Egyéb: Fakultatív kirándulási lehetőségek:  Batalha, Nazare,
Részletes program:
1. nap Kora hajnali indulással folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, rövid séta Padovában, a Szent Antal bazilika megtekintése, szálláshelyek elfoglalása Milánó térségében.
2. nap Reggeli. Továbbutazás az olasz és francia riviérán keresztül, s a bájos városkába, Avignonba, amelyet a Pápák városának is szoktak nevezni. Szállás Nimes térségében Formule 1 típusú szállodában.
3. nap Reggeli.Érkezés Lourdes-ba, a jelenések színhelyére, amely a világ egyik leglátogatottabb Szűz Mária búcsújáró helye. Rövid városnézés után részvétel a kegyhely programjain, vacsora, szállás.
4. nap Reggeli. Részvétel a kegyhely programjain, városnézés Lourdes-ban, Szentmise, aktiv részvétel a Rózsfüzér imádságban, lehetőség szerint 5 tized elmondása az emelvényen. Szállás, vacsora.
5. nap Reggeli. Továbbutazás Spanyolországba, Santiago de Compostellába. 3-4 óránként pihenő.
6. nap Reggeli. Gyalogosan megteszik az El camino útvonal utolsó néhány kilométeres szakaszát, amely a Szent Jakab székesegyházban ér véget, tisztelgés a földi maradványai előtt. Délben továbbutazás Fatimába, vacsora, szállás.
7. nap Reggeli. Egész napot Fatimában töltik, ahol 1917-ben három pásztorgyerek látott csodálatos jelenéseket. Részvétel a kegyhely programjain, vacsora, szállás.
8. nap Reggeli, Továbbutazás Coimbrába, a város nevezetessége a katedrális és a Szent Klára kolostor. Majd Avila felé veszik az útjukat, amely Szent Teréz szülővárosa. Szállás Madrid térségében.
9. nap Reggeli. Elutazás a spanyol fővárosból Barcelonába, útközben pihenő Montserratban, ahol Bencés kolostor található. Délutáni-esti városnézés Barcelonában: Gótikus negyed, katedrális, Gaudi ház…. Szállás a város térségében.
10. nap Reggeli. Indulás a Földközi-tenger partvonalát követve az olasz riviéra térségében található tranzitszállásra.
11. nap Reggeli. Indulás Magyarországra folyamatos utazás Szlovénián keresztül, hazaérkezés a késő éjszakai/kora hajnali órákban.

Indulási időpont: jelentkezés folyamatosan   


▲ vissza


Neszebár Travel - Telefon: (46) 793-357 - Tel/Fax: (46) 342-645 - Mobil:
Bejegyzési szám: U-001105