Programajánlatok csoportoknak

AUSZTRIA - BAJOROSZÁG utkep
részletek
BALTI ÁLLAMOK ÉS HELSINKI utkep
részletek
DÉL-CSEHORSZÁGI KIRÁNDULÁS utkep
részletek
DÉL-ERDÉLYI KIRÁNDULÁS utkep
részletek
ERDÉLY - SZÉKELYFÖLD utkep
részletek
ESZTERGOM - PÁRKÁNY - SZENTENDRE utkep
részletek
FELVIDÉK GYÖNGYSZEMEI ÉS BAJMÓC utkep
részletek
GYŐR - PANNONHALMA utkep
részletek
HORVÁTORSZÁG – KRK-SZIGET utkep
részletek
KIRÁNDULÁS A PLITVICEI-NEMZETI PARKBA utkep
részletek
KIRÁNDULÁS AZ ISZTRIÁRA utkep
részletek
KIRÁNDULÁS BUDAPESTRE ÉS A DUNAKANYARBA utkep
részletek
KIRÁNDULÁS HOLLANDIÁBA utkep
részletek
PLITVICEI KIRÁNDULÁS NON-STOP MISKOLCRÓL utkep
részletek
RÓMAI ZARÁNDOKLAT utkep
részletek
SKÓCIAI ÍZELÍTŐ utkep
részletek
VÁROSNÉZÉS LONDONBAN utkep
részletek
ZARÁNDOKLAT LOURDESBA ÉS FATIMÁBA utkep
részletek

AUSZTRIA - BAJOROSZÁG - 4 nap/3 éj

Részvételi díj: Lekérés alapján! 
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: panzió 2-3 ágyas, zuhanyzós szobáiban
Ellátás: 3 reggeli
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz (Várható költsége: 70 €)
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánkban kedvező áron köthető
Részletes program:
1. nap Indulás folyamatos utazás útközben a Melki-apátság megtekintése, majd továbbutazás a Salzburg térségében található szálláshelyre (3 éj).
2. nap Reggeli. Kirándulás Berchtesgadenba, látogatás a „Sasfészekben". Délután ellátogatnak a Königseehez, fakultatív hajókirándulási lehetőség. Visszatérés a szálláshelyre.
3. nap Reggeli. Egész napos kirándulás Münchenbe, a bajor fővárosba. Városnézés: Isar-kapu, Városháza, Szt. Mihály templom, Dóm, Residenz, Udvari serfőzde. Szállás.
4. nap Reggeli. Utazás a Salzkammerguti-tóvidékre, majd az egyik legfestőibb városka, Hallstatt megtekintése, amelyek nevezetességei: a Főtér, a katolikus templom a két szárnyas oltárával, Csontház, és az Őstörténeti Múzeum. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!


▲ vissza

BALTI ÁLLAMOK ÉS HELSINKI - 7 nap/ 6 éj

Részvételi díj: Lekéres alapján!
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérővel
Szállás: középkategóriájú szálloda kétágyas, zuhanyzós szobáiban, háromágyas szoba igény szerint
Egyágyas felár: 45.000,- Ft
Ellátás: 6 reggeli, 6 vacsora
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmazza
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál kedvező áron köthető (csoportosan 430,- Ft/fő/nap áron)
Egyéb: az utazáshoz szükséges érvényes KÁRTYÁS SZEMÉLYIGAZOLVÁNY vagy ÚTLEVÉL
Részletes program:
1. nap Kora hajnali (előző este) indulás után elutazás Kassa - Eperjes - Lublin útvonalon. Szállás Északkelet-Lengyelországban, Bialystokban, esti városnézés, szállás, vacsora (1 éj). 
2. nap Reggeli. Utazás Litvániába az immár európai hírű zarándokhelyhez, a Keresztek Hegyéhez. A kis dombon felállított több ezer kereszt a litván nép mély vallásosságának és a Szovjet Birodalommal szembeni ellenállásának nagyszerű példája. Ezt követően átkelés Lettországba, szállás,vacsora Rigában (1éj).
3. nap Városnézés a lett fővárosban, Rigában, a Baltikum legnagyobb városában. Az egykor német kereskedők lakta óvárosban szinte minden építészeti korszakból maradtak fenn értékes műemlékek. Ezek közül a legfontosabbak a céh-házak, a városháza, a Lőportorony, a Svédkapu, a 3 fivér házak, a dóm, a Szt. Péter-templom, és a különleges homlokzatú Feketefejűek Háza. Kora délután a város híres szecessziós negyedével ismerkedünk, majd továbbutazás a hatalmas Rigai-öböl mentén Észtországba. Szállás, vacsora a fővárosban Tallinban (2 éj).
4. nap Egésznapos városnézés a csodaszép Hanza-városban, Tallinban. A felsővárosban található a dóm és az ortodox katedrális is, a két kilátópontról pedig csodálatos panoráma nyílik a hatalmas falakkal és bástyákkal körbevett alsóvárosra és a kikötőre. Az alsóvárosban szinte minden kis utca meglepetést tartogat, különösen a gyönyörű Városháza tér környékén. Lehetőség lesz a gótikus városháza belső termeinek megtekintésére is. Délután néhány órás szabadprogram a tallini óvárosban, ezalatt az érdeklődők idegenvezetőnkkel egy kirándulást tesznek a Rocca al Mare skanzenbe, az Észt Szabadtéri múzeumba. A skanzen Tallin külvárosában található, gyönyörű környezetben, egy erdős tengerparton. Szállás,vacsora.
5. nap Reggeli. Utazás Vilniusba, Litvániába gyönyörű fekvésű fővárosába. A városnéző séta fő látnivalói a következők: a Hajnalpír-kapu ( a Csodatevő Madonna képével), A Teréz-templom, az ortodox Szentlélek-templom, a Városháza tér, a dominikátus-templom, az Anna-templom ( amit szépsége miatt napóleon Párizsba akart vitetni), az egyetem épületei, az Elnöki Palota és a katedrális. ez utóbbi igazi gyöngyszeme a barokk Kázmér-kápolna. A közös séta után szabadidő, illetve lehetőség idegenvezetőnkkel felmenni a katedrális mellett álló várdombra (csodálatos panoráma az egész városra). Mielőtt délután Trakaiba indulnánk, még megállunk az autóbusszal az óvárostól kissé távolabb eső Péter-Pál templomnál, amely mintegy megkoronázását jelenti a vilniusi városnézésnek.Szállás, vacsora Vilniusban ( 1éj ).    
6. nap Délelőtt Litvánia második legnagyobb városával, a két világháború közötti fővárossal, Kaunassal ismerkedünk (katedrális, Városháza tér, Perkunas-ház, Vitautas-templom stb.). Ezt követően búcsú Litvániától, utazás mariam polé és Suwalki érintésével a lengyel főváros irányába. Késő délután séta Varsó óvárosában. Szállás, vacsora (1 éj).
7. nap Hazautazás a Varsó - Rzeszów - Eperjes - Kassa - Miskolc útvonalon, érkezés az éjszakai órákban.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyztetés alapján!


▲ vissza

DÉL-CSEHORSZÁGI KIRÁNDULÁS - 3 nap/ 2 éj

Részvételi díj: Lekérés alapján!
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: kétágyas, igény szerint háromágyas zuhanyzó/wc-s szállodai szobákban 
Egyágyas felár: 10.000,- Ft
Ellátás: 2 reggeli; vacsora igényelhető 2.500,- Ft/vacsora áron
Belépők: részvételi díj belépőket nem tartalmazza (várható költsége 700-800 CZK)
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánkban kedvező áron köthető
Részletes program:
1. nap Indulás a hajnali órákban, folyamatos utazás Szlovákián keresztül. Látogatás Lednice kastélyában, séta a csodálatos parkban. Szállásfoglalás Telcben.
2. nap Reggeli után ellátogatnak Hluboka nad Vltavou kastályához, amely egy tó-partján található. Ezután továbbutaznak Cesky Krumlov gyönyörű városába, séta az UNESCO világörökség részét képező belvárosban. Visszatérés Telcre, esti séta a városban. Szállás.
3. nap Reggeli. Városnéző séta Jaromerice nad Rokytnou-ban – a városka fő nevezetessége a barokk kastélya és parkja. Kora délután hazaindulás Magyarországra Szlovákián keresztül. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján   


▲ vissza

DÉL-ERDÉLYI KIRÁNDULÁS - 3 nap/ 2 éj

Részvételi díj: Lekérés alapján!
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: középkategóriájú szálloda kétágyas zuhanyzó/wc-s szobáiban
Ellátás: 2 bőséges reggeli; vacsora igényelhető 2.000,- Ft/vacsora áron
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz
Megjegyzés: az utazáshoz érvényes személyi igazolvány szükséges
Biztosítás:  a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál köthető
Részletes program:
1. nap Indulás kora hajnali órákban, folyamatos utazás Aradra, városnézés a magyar történelemben szomorú emlékű városban. Továbbutazás Dévára, városnézés: Várhegy, Református templom, Ferences rendház temploma. Este szállásfoglalás. (2 éj).
2. nap Reggeli. A nap első állomása Gyulafehérvár: séta a Világörökségi listán szereplő történelmi városközpontban, megtekintik a Hunyadiak temetkezési helyét, az Érseki Székesegyházat, valamint a Batthyáneumot, amely könyvtáráról nevezetes. Délután kirándulás a Fogarasi havasokba. Visszatérés a szálláshelyre, vacsora.
3. nap Reggeli. Hazautazás, útközben városnézés Vajdahunyadon, amely nevezetessége a Vár. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

ERDÉLY - SZÉKELYFÖLD - 4 nap/ 3 éj

Részvételi díj: Lekérés alapján! 
Utazás: légkondicionált autóbusszal és csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: 2-3 ágyas szobákban, falusi turizmus keretén belül, összkomfortos családi házaknál
Egyágyas felár: 12.000,- Ft
Ellátás: félpanzió (3 reggeli, 3 vacsora)
Belépő: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, kb . 50 LEI
Biztosítás: a részvételi díj biztosításokat nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánknál köthető 
Egyéb:  az utazáshoz ÉRVÉNYES KÁRTYÁS személyi igazolvány vagy útlevél szükséges
Részletes program:
1. nap Indulás a kora hajnali órákban, folyamatos utazás Nagyvárad érintésével Kolozsvárra, városnéző séta, majd továbbutazás Székelyudvarhelyre, szállásfoglalás Zetelakán, vacsora (3 éj).
2. nap Reggeli. Egész napos kirándulás. Először a kegyhelyre, Csíksomlyóra látogatnak, majd városnézés Csíkszeredában. Délután kirándulás a Szent Anna-tóhoz és a Mohos láphoz. Visszatérés Székelyudvarhelyre, szabadprogram, vacsora, szállás.
3. nap Reggeli. Délelőtt kirándulás a Gyilkos-tóhoz és a Békás szoroshoz. Visszaúton Székelyudvarhelyre, vásárlás, szabadprogram Korondon. Vacsora, szállás.
4. nap Reggeli. Utazás Segesvárra, városnézős séta, továbbutazás, majd rövid városnézés Nagyváradon. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Indulási időpont:  Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

ESZTERGOM - PÁRKÁNY - SZENTENDRE - 1 nap

Részvételi díj: Lekérés alapján! 
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérővel
Ellátás: 3 fogásos ebéd
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz
Részletes program:
1. nap Indulás a hajnali órákban, folyamatos utazás Esztergomba, gyalogos városnézés keretében megtekintjük Esztergom legfőbb nevezetességeit. (Bazilika a Bakócz-kápolnával, várhegy középkori emlékei, jezsuita templom). Ezután továbbutaznak a szlovákiai Párkányba. Séta, majd ebéd egy lovagi étteremben. Menüajánlat: Húsleves Választható főétel: - Sertés sült knédlivel és párolt káposztával - Juhtúrós sztrapacska - Sült csirkecomb burgonyával. Desszert a napi ajánlat szerint. Kora délután visszaindulás Szentendrére. Városnéző séta, megtekintik az ortodox templomot, Marcipán-múzeumot, Városházát, szabadprogram. Hazaindulás kb. 17-18 órakor, érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

FELVIDÉK GYÖNGYSZEMEI ÉS BAJMÓC - 4 nap/ 3 éj

Részvételi díj: Lekérés alapján! 
Utazás: légkondicionált autóbusszal csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: középkategóriájú hotel, 2-3 ágyas zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas felár: 15.000,- Ft
Ellátás: félpanzió (3 reggeli, 3 vacsora)
Belépő: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, kb.
Biztosítás: biztosításokat nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánknál köthető
Egyéb: a szállodában 1 Euro/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő, az utazáshos ÉRVÉNYES KÁRTYÁS személyigazlvány vagy útlevél szükséges
1. nap Indulás a kora reggeli órákban, folyamatosan utazás Szlovákiába. Az első állomás Zólyom, városnéző séta és látogatás a várban. Továbbutazás Besztercebányára, városnéző séta az egykori bányavárosban (Fő tér, várfalak, barbakán…). Érkezés Bajmócra, szállásfoglalás, vacsora, (3éj).
2. nap Reggeli. Ismerkedés Bajmóc nevezetességeivel, városnéző séta: Mátyás király hársfája, katolikus templom, Ásványtani és Bányászati Múzeum és kastély megtekintése. Délután szabadprogram, illetve fürdési lehetőség a város fürdőjében. Vacsora, szállás.
3. nap
Reggeli. Kirándulás Rózsahegyre, majd Árva-várához, várlátogatás. Ezután Csicsmányba látogatnak, ahol megtekintik a skanzent. Vacsora, szállás. 
4. nap Reggeli után elutazás Selmecbányára. Az Óvár, Újvár épülete, Városháza, Szent Katalin templom és a Bányamúzeum megtekintése. Hazaérkezés az esti órákban.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

GYŐR - PANNONHALMA - 1 nap

Részvételi díj: Lekérés alapján! 
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezető
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz
Részletes program:
1. nap Hajnali indulást követően elutazás Győrbe (felszállási lehetőségek : Miskolc - Budapest útvonalon). Városnézés Győrben (Bazilika, Szent László herma, Püspöki palota, belváros a műemlék vagy műemlék-jellegű épületekkel...) Ezután továbbutazás Pannonhalmára, látogatás a Bencés Apátságban. Hazaérkezés az esti órákban a kiindulási helyre.

Indulási időpont:  Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!             


▲ vissza

HORVÁTORSZÁG – KRK-SZIGET - 8 nap/7 éj

Részvételi díj: Lekérés alapján! 
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: Hotel** kétágyas -, igény szerint háromágyas zuhanyzó/wc-s szobáiban, Omisaljban. 
Egyágyas felár: 21.000,- Ft
Ellátás: félpanzió (7 reggeli, 7 vacsora)
Belépők: a részvételi díj belépőket, valamint a fakultatív- és hajókirándulások költségét nem tartalmazza.
Egyéb: az utazáshoz érvényes új típusú személyi igazolvány vagy érvényes útlevél szükséges
a helyszínen 1 €/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő
Fakultatív kirándulások: Fakultatív kirándulás min. 35 fő esetén:
Senj – Rab – Lopár: 25 Euro/fő
Rijeka és Opatija városnézés: 15 Euro/fő
Részletes program:
1. nap Indulás a kora hajnali órákban, utazás Zágráb érintésével Kraljevicébe, ahonnan átkelés KRK-szigetére. Szállásfoglalás, vacsora Omisaljban.
2 nap Reggeli, fürdés, szabadprogram. Vacsora, szállás
3. nap Reggeli után KRK-sziget felfedezésére indulnak. Először Krk városával ismerkednek (középkori várfal, ötszögletű bástya, óratorony, Szent Quirinus bazilika, Frangepánok vára). Ezután Baska városába látogatnak, amely egyik nevezetessége az 1800 méteres homokos strandja. Tavernák, zegzugos utcák és kis templom várják az oda látogatókat. A Szent Lucia templomból származik a „baskai kőtábla”- a legöregebb horvát nyelvemlék. A nap harmadik állomása Vrbnik - a települést a különlegesen érlelt sonkája és a helyi fehér bor teszi nevezetessé. Visszatérés a szálláshelyre, vacsora.
4. nap  Reggeli, fürdés, szabadprogram. Vacsora, szállás.
5. nap Reggeli. FAKULTATÍV kirándulás: Senj városába /belváros, Jurisics mellszobra és a kalózvár, Nehaj./ Jablanacnál átkompolás Rab-szigetre. Barbat és Banjol homokos partjai mentén utazás Rab városába (Szent Márton, Szent András, Szent Jusztina, Szent János templomai; Rektori palota, Város torony, paloták…) a nap utolsó megállója Lopáron lesz, amely hangulatos üdülőhely. Visszautazás (komppal is) Krk-szigetre, vacsora, szállás.
6-7. nap Reggeli. Fürdés, szabadprogram. Vacsora, szállás
8. nap Reggeli után búcsú Krk-szigetétől, hazautazás, érkezés az esti órákban.

Indulási időpont:  Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

KIRÁNDULÁS A PLITVICEI-NEMZETI PARKBA - 3 nap/ 1 éj

Részvételi díj: Lekérés alapján! 
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: 1 éjszakai szállás kétágyas zuhanyzó/wc-s szállodai szobákban
Ellátás: 1 reggeli
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz (kb. 200 kuna)
Megjegyzés: az utazáshoz érvényes személyi igazolvány vagy útlevél szükséges
Egyéb: a szállodában 1 Euro/fő/éj üdülőhelyi díj fizetendő
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánkban kedvező áron köthető 
Részletes program:
1. nap Indulás a hajnali órákban, elutazás Budapest – Nagykanizsa érintésével Csáktornyára, városnézés: vár, ferences templom és kolostor épülete. A település évszázadokon keresztül szorosan kötődött a magyar történelemhez. Ezután továbbutazás Zágrábba, a horvát fővárosba. Városnéző séta: Felsőváros, Szent Márk tér és templom, a barokk paloták és épületek között. A Káptalan dombon megtekintik a Katedrálist, valamint az Alsóváros - a modern Zágráb központját. Szállás a város térségében.
2. nap Reggeli után elutazás a Plitvicei Nemzeti Parkba, amely az UNESCO világörökség része. A hatalmas park területén csodálatos természeti képződményeket, vízeséseket láthatnak. Hazaindulás 18,00 órakor, folyamatos utazás Nagykanizsa- Budapest érintésével, éjszaka az autóbuszon.
3. nap Érkezés a reggeli órákban a kiindulási helyre.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

KIRÁNDULÁS AZ ISZTRIÁRA - 4 nap/3 éj

Részvételi díj: Lekérés alapján! 
Utazás: légkondicionált autóbusszal és csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: hotel 2-3 ágyas zuhanyzós/wc szobáiban
Egyágyas felár: 15.000,- Ft
Ellátás: félpanzió (3 reggeli, 3 vacsora)
Belépő:  a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, kb. 80 kuna + hajókirándulás költsége , idegenforgalmi adót és 
Biztosítás: a részvételi díj biztosítást nem tartalmaz,  utasbiztosítás irodánknál köthető 
Egyéb: az utazáshoz ÉRVÉNYES KÁRTYÁS személyigazolvány vagy útlevél szükséges
Részletes program:
1. nap Indulás a hajnali órákban, folyamatos utazás Horvátországba a Miskolc - Budapest - Nagykanizsa útvonalon; útközben rövid séta Rijekában, a kikötővárosban, ezután Opatijába látogatnak, amely az elmúlt évszázadban gyönyörű üdülővárossá nőtte ki magát. Séta a Promenádon, Angiolina Park… Szállásfoglalás, vacsora Porecben.
2. nap Egésznapos kirándulás az Isztriai-félszigeten. Először Pulába látogatnak, amely fő nevezetessége az Amfiteátruma, Sergius Diadalíve, Augustus temploma…, ezután az Isztriai-félsziget másik gyöngyszeme következik, Rovinj, amely a velencei uralom jegyeit hordozza magán. A városka egy dombra épült, amely tetején áll a Szent Eufémia templom, ahová szűk sikátorokon keresztül lehet feljutni. Lehetőség nyílik vásárlásra a piacon. A szálláshelyre visszaútban rövid pihenőt tartanak a Lim-fjordnál található kilátónál, ahol az árusok a helyi termékeiket kínálják.
3. nap Reggeli. Fürdés, szabadprogram. Fakultatív hajókirándulási lehetőség. Vacsora.
4. nap Reggeli. Búcsú Porectől, hazautazás, útközben városnéző séta Csáktornyán (Cakovec). Hazaérkezés a késő esti órákban.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!         


▲ vissza

KIRÁNDULÁS BUDAPESTRE ÉS A DUNAKANYARBA - 2 nap/1 éj

Részvételi díj: Lekérés alapján! 
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Szállás: 1 éj zuhanyzó/wc-s szobákban
Ellátás: 1 reggeli, 1 ebéd
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz
Megjegyzés: a részvételi díj biztosítást nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánkban köthető
Részletes program:
1. nap Kora hajnali indulást követően folyamatos utazás Budapestre. Városnézés: Hősök tere, Városliget, Andrássy út, Szent István Bazilika, majd a Vár, Halászbástya, Mátyás-templom ... Szállásfoglalás Budapest külvárosában.
2. nap Reggeli. Elutazás Esztergomba, városnézés a Bazilika és a kincstár megtekintése, majd továbbutazás a szlovákiai Párkányba, ahol az ebédet elköltik. Hazaúton Szentendrén tartanak pihenőt és városnéző séta keretén belül ismerkednek a nevezetességekkel.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

KIRÁNDULÁS HOLLANDIÁBA - 5 nap/ 4 éj

Részvételi díj: Lekérés alapján! 
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: Köln térségében F1 típusú szálloda kétágyas szobáiban (vizes blokk a foylosón), Bredában Premiere Classe típusú szálloda kétágyas szobáiban (vizesblokk a szobában).
Egyágyas felár: 37.500,- Ft
Ellátás: 4 kontinentális reggeli
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz. (Várható költsége: 80-100 €)
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás kedvező áron irodánknál köthető 
Részletes program:
1. nap Indulás a kora hajnali órákban, folyamatos utazás Ausztrián keresztül a németországi Regensburgba (városnézés). Továbbutazás a Köln térségi szálláshelyre.
2. nap Reggelit követően folytatják az útjukat Hollandiába. Látogatás Rotterdam kikötővárosában, majd séta a tipikus holland városban, Delftben. Szállásfoglalás Breda térségében (2 éj).
3. nap Reggeli. Városnézés Hollandia fővárosában, Amszterdamban: Rijskmúzeum, Dam tér, Királyi palota, Új templom, Öreg templom… Fakultatív sétahajózási lehetőség a csatornákon. Ezután Edamba utaznak. Szállás.
4. nap Reggeli. Látogatás a királyi fővárosban, Hágában; majd délután Goudában „Hogyan készül a holland sajt?” - városnézés. Elutazás a Köln térségi szálláshelyre.
5. nap Reggeli után rövid séta Kölnben, megtekintik az impozáns kölni dómot. Hazautazás Ausztrián keresztül. Érkezés a késő esti, éjszakai órákban.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!          


▲ vissza

PLITVICEI KIRÁNDULÁS NON-STOP MISKOLCRÓL - 3 nap

Részvételi díj: Lekérés alapján! 
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: nincs
Ellátás: önellátó
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz (szezonon kívül várhatóan 110 kuna; főszezonban 180 kuna)
Megjegyzés: az utazáshoz érvényes útlevél vagy érvényes személyi igazolvány szükséges.
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál kedvező áron köthető
Részletes program:
1. nap Indulás az esti órákban Miskolcról - elutazás Budapest - Nagykanizsa útvonalon. Éjszaka az autóbuszon.
2. nap Érkezés a reggeli órákban a Plitvicei Nemzeti Parkba, egésznapos barangolásra indulnak az UNESCO Világörökség részét képező gyönyörű természeti környezetben. Délután kb. 18,00 órakor visszaindulás Magyarországra. Folyamatos utazás 3-4 óránként pihenőkkel.
3. nap Érkezés a kiindulási helyre a hajnali-, reggeli órákban.

Indulási időpont:  Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

RÓMAI ZARÁNDOKLAT - 6 nap/5 éj

Részvételi díj: Lekérés lapján!
Utazás: légkondicionált, autóbusszal; csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: 2-3 ágyas zuhanyzós, szállodai szobákban
Ellátás: 5 kontinentális reggeli
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz (várhatóan 80 Euro)
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál kedvező áron köthető
Egyéb: helyi idegenforgalmi adó fizetendő, amely díja várhatóan 1-2 €/fő/éj
Részletes program:
1. nap Kora hajnali indulás után utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, városnézés Padovában (Szent Antal bazilika, óváros és az ősi egyetem épülete), majd továbbutazás a tranzitszállásra.
2. nap Reggeli. Továbbutazás Rómába, érkezés a délutáni városnézés: Spanyol lépcső, Trevi kút, Piazza Navona, Pantheon épülete…Szállásfoglalás a város térségében (3 éj).
3. nap Reggeli. Részvétel a Pápai Audiencián, majd látogatás a Vatikáni Múzeumban és a Szent Péter bazilikában. Visszatérés a szálláshelyre.
4. nap Reggeli. Egész napos városnézés Rómában: Leteráni bazilika, Szent lépcső, Santa Maria Maggiore bazilika, majd szabadprogram, szállás
5. nap Reggeli után utazás Assisibe, látogatás a Szent Ferenc bazilikában, séta a középkori hangulatú kisvárosban, majd látogatás Santa Maria degli Angeliben a bazilikában. Továbbutazás a tranzitszállásra.
6. nap Reggeli. Hazautazás Olaszországon és Szlovénián keresztül. Érkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!


▲ vissza

SKÓCIAI ÍZELÍTŐ - 8 nap/ 7 éj

Részvételi díj: Lekérés alapján! 
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás:  
Egyágyas felár: 50.000, - Ft
Ellátás: 7 reggeli, 4 vacsora
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, várhatóan kb. 120 GBP
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánknál köthető (csoportosan 410,- Ft/fő/nap áron)
Részletes program:
1. nap Kora hajnali indulás Egerből és folyamatos utazás Ausztrián és Németországon keresztül a tranzitszállásra, a német-belga határ térségébe.
2. nap Továbbutazás, rövid városnézés Brüsszelben, kompátkelés a La Manche csatornán, szállásfoglalás Peterborough térségében.
3. nap Reggeli. Továbbutazás Skócia irányába, útközben városnézés Yorkban, amely történelme a rómaiak koráig nyúlik vissza. Itt található Észak-Európa gótikus katedrálisa, és az egyik fő látványossága a Jorvik Viking Centre. Továbbutazás Skóciába. Szállásfoglalás Edinburg térségében. (3 éj).
4. nap Reggeli. Délelőtt St. Andrewsba látogatnak, amely Skócia ősi egyetemi városa és a golf „őshazája”. majd városnézés Edinburgh-ban, a Royal Mile, Princess Street, vár, Holyroodhouse palota épülete. Szállás
5. nap Reggeli. Utazás Stirlingbe, meglátogatják a vulkáni kúpra épült híres várkastélyát; majd városnézés Glasgowban: Kelvingrove Múzeum, Glasgow School of Art, Necropolis. Szállás.
6. nap Reggeli, búcsú Skóciától, látogatás a 15. századból származó Rosslyn kápolnában, amely szerepel a Da Vinci kód című bestsellerben. Szállás Peterborough térségében.
7. nap Reggeli. Délelőtt városnézés a nevezetes egyetem városban, Cambridge-ben: King’s College Chapel, Trinity College. Továbbutazás, átkelés a La Manche csatornán, tranzitszállás Lille térségében.
8. nap Hazautazás Belgiumon, Németországon és Ausztrián keresztül, érkezés a késő esti órákban.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!  


▲ vissza

VÁROSNÉZÉS LONDONBAN - 6 nap/ 5 éj

Részvételi díj: Lekérés alapján! 
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: tranzitszálláson Formule 1 típusú szállodában, London térségében 2-3 ágyas, zuhanyzós szobákban
Ellátás: 3 reggeli ( London térségi szálláshelyen )
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, kb 100 GBP
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál köthető 
Részletes program:
1. nap Kora hajnali indulás után folyamatos utazás Ausztrián és Németországon keresztül. Tranzitszállás a német-belga határ térségében.
2. nap Továbbutazás Calais-ba, útközben rövid autóbuszos városnézés Brüsszelben. Kompátkelés Doverba, majd továbbutazás a London térségébe található szálláshelyre. Útközben pihenő és városnézés Canterburyben, amely fő nevezetessége a katedrális.
3. nap Reggeli. Egésznapos városnézés Londonban. Belvárosi séta: Hyde Park Corner, Buckingham Palace, St. James Park, Westminster Abbey, Houses of Parliament, Big Ben, Downing Street 10, Whitehall, Trafalgar Square, National Museum, Piccadilly Circus, Oxford Street, majd szabadprogram vásárlás. Fakultatív látogatás a Madame Tussaud's Panoptikumában. Esti séta London szórakozó negyedében a Sohoban.
4. nap Reggeli után folytatják a városnézést. Először a Towerbe látogatnak, megismerkednek a történelmével, megtekintik a koronázási ékszereket, majd elsétálnak a Tower Bridge-hez, amely London szimbolumává vált. Ezután a St. Paul' s Cathedralba látogatnak. Szabadidő a különleges hangulatú Covent Gardenben. Ellátogatnak a British Museumba, amely fő nevezetessége az egyiptomi gyűjteménye. Szállás.
5. nap Reggeli után búcsút vesznek a szigetországtól, a Csalagúton keresztül érkeznek a kontinensre, továbbutaznak Brugge-be, szállásfoglalás, majd esti városnéző séta a csipke készítésről híres városban.
6. nap Kora reggeli indulás után folyamatos utazás Németországon és Ausztrián keresztül. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!             


▲ vissza

ZARÁNDOKLAT LOURDESBA ÉS FATIMÁBA - 11 nap/10 éj

Részvételi díj: Lekérés alapján! 
Utazás: légkondicionált autóbusszal, idegenvezetővel
Szállás: 2-3 ágyas szobákban
Egyágyas felár: 50.000,- Ft
Ellátás: 10 reggeli, 4 vacsora, programon kívüli vacsora felára: 13,00 Euro/ alkalom
Belépők: A részvételi díj belépőket nem tartalmaz, kb 40 Euro
Megjegyzés: A részvételi díj biztosítást nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánkban kedvező áron köthető csoportosan  410 Ft/fő/nap áron) 
Egyéb: Fakultatív kirándulási lehetőségek:  Batalha, Nazare,
Részletes program:
1. nap Kora hajnali indulással folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, rövid séta Padovában, a Szent Antal bazilika megtekintése, szálláshelyek elfoglalása Milánó térségében.
2. nap Reggeli. Továbbutazás az olasz és francia riviérán keresztül, s a bájos városkába, Avignonba, amelyet a Pápák városának is szoktak nevezni. Szállás Nimes térségében Formule 1 típusú szállodában.
3. nap Reggeli.Érkezés Lourdes-ba, a jelenések színhelyére, amely a világ egyik leglátogatottabb Szűz Mária búcsújáró helye. Rövid városnézés után részvétel a kegyhely programjain, vacsora, szállás.
4. nap Reggeli. Részvétel a kegyhely programjain, városnézés Lourdes-ban, Szentmise, aktiv részvétel a Rózsfüzér imádságban, lehetőség szerint 5 tized elmondása az emelvényen. Szállás, vacsora.
5. nap Reggeli. Továbbutazás Spanyolországba, Santiago de Compostellába. 3-4 óránként pihenő.
6. nap Reggeli. Gyalogosan megteszik az El camino útvonal utolsó néhány kilométeres szakaszát, amely a Szent Jakab székesegyházban ér véget, tisztelgés a földi maradványai előtt. Délben továbbutazás Fatimába, vacsora, szállás.
7. nap Reggeli. Egész napot Fatimában töltik, ahol 1917-ben három pásztorgyerek látott csodálatos jelenéseket. Részvétel a kegyhely programjain, vacsora, szállás.
8. nap Reggeli, Továbbutazás Coimbrába, a város nevezetessége a katedrális és a Szent Klára kolostor. Majd Avila felé veszik az útjukat, amely Szent Teréz szülővárosa. Szállás Madrid térségében.
9. nap Reggeli. Elutazás a spanyol fővárosból Barcelonába, útközben pihenő Montserratban, ahol Bencés kolostor található. Délutáni-esti városnézés Barcelonában: Gótikus negyed, katedrális, Gaudi ház…. Szállás a város térségében.
10. nap Reggeli. Indulás a Földközi-tenger partvonalát követve az olasz riviéra térségében található tranzitszállásra.
11. nap Reggeli. Indulás Magyarországra folyamatos utazás Szlovénián keresztül, hazaérkezés a késő éjszakai/kora hajnali órákban.

Indulási időpont: Csoportoknak előzetes egyeztetés alapján!


▲ vissza


Neszebár Travel - Telefon: (46) 793-357 - Tel/Fax: (46) 342-645 - Mobil:
Bejegyzési szám: U-001105