(46) 793-357 (46) 342-645

DÉL-OLASZ KÖRUTAZÁS - BETELT !

(Nápoly - Capri - Sorrento)

7 nap/6 éj

Részvételi díj: 229.900,- Ft/fő -tól

Képgaléria

Kiemelt információk

Utazás :
légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Elhelyezés :
Hotel*** két,- háromágyas zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas felár :
120,- Eur
Ellátás :
félpanzió (6 kontinentális reggeli, 6 menü vacsora)
Belépők :
a részvételi díj nem tartalmazza várhatóan kb 170 Euro
Biztosítás :
a részvételi díj biztosításokat nem tartalmaz, utasbiztosítás és útlemondási biztosítás irodánknál köthető
Egyéb :
a szálláshelyeket várhatóan 1,5 €/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő, Vox készülék díja 10,- Euro/fő az utazás teljes időtartamára

Részletes program

1. nap:

Elutazás a hajnali órákban, folyamatos utazás Szlovénián keresztül Útközben pihenő Triesztben, megtekintik a Miramare kastély parkját. Továbbutazás, érkezés a szálláshelyre Padova térségében.

2. nap:

Reggeli, továbbutazás rövid pihenőkkel, látogatás a bencés rendek ősi fészkében, Montecassinoban. Az esti órákban érkeznek a szálláshelyükre a Sorrentoi-félszigeten,

3. nap:

Reggeli. Felejthetetlen hajókirándulás a nápolyi öböl leglátogatottabb, legendás szépségű szigetére, a mesés Caprira. Enyhe éghajlata, buja növényzete és vad partjai évszázadok óta vonzza ide a turistákat. A kis sziget nemcsak természeti szépségekben, de történelmi emlékekben is nagyon gazdag. Tiberius császár több villát is építtetett itt, s egy időben a hatalmas Római Birodalmat is innen igazgatta. Lehetőség van libegővel felmenni a sziget legmagasabb pontjára, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az egész Nápolyi-öbölre. A délutáni szabadidőben hajókázni indulhatnak a sziget körül (vagy időjárás függvényében a Kék-barlanghoz). Érdemes megkóstolni a citromos csokoládét és a helyi limoncellot. Visszautazás a szállásra az esti órákba.

4. nap:

Reggeli után egész napos kirándulásra indulunk, megtekintjük Pompei ókori romvárosát, amelyet a Vezúv lávája temetett be. A séta során láthatjuk a közel kétezer éves lakóházakat, fürdőket, és egyéb emlékeket. Délután a Európa egyik ma is működő vulkánját, a Vezúvot, lehetőség szerint egészen a krátert is megtekinthetik. Visszatérés a szálláshelyre.

5. nap:

Reggeli. Búcsú a Sorrentói-félszigettől. Látogatás Nápolyban, amely központja az Unesco világörökség része (Legfontosabb nevezetességeket keressük fel: Királyi palota épülete, Umberto Galéria, San Carlo Operaház…) Szállásfoglalás Chianciano Termében.

6. nap:

Reggeli. Folyamatos utazás észak felé, városnézés Bolognában, majd továbbutazás a Padova térségében található szálláshelyre.

7. nap:

Reggeli. Hazautazás Szlovénián keresztül, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés késő éjszakai órákban.

Indulási időpontok

Kapcsolat

  • Neszebár-Travel Utazási Iroda
  • Bejegyzési szám: U-001105
  • Tel.: (46) 793-357
  • Tel/Fax: (46) 342-645