(46) 793-357 (46) 342-645

DÉL-ALFÖLDI KIRÁNDULÁS - SZABADKA

(Gyula - Szeged - Szabadka - Szarvas)

4 nap/3 éj

Részvételi díj: 79.900,- Ft/fő-tól

Képgaléria

Kiemelt információk

Utazás:
légkondicionált autóbusszal, idegenvezetővel
Elhelyezés:
Tisza Sport Hotel /Szeged 2-3 ágyas zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas felár:
16.000,- Ft
Ellátás:
félpanzió (svédasztalos reggeli, 2 fogásos vacsora)
Belépők:
a részvételi díj nem tartalmazza
Biztosítás:
részvételi díj nem tartalmazza, biztosítás irodánkban köthető
Egyéb:
a szállodában 500,- Ft/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő AZ UTAZÁSHOZ ÉRVÉNYES KÁRTYÁS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY VAGY ÚTLEVÉL SZÜKSÉGES

Részletes program

1. nap:

Kora reggeli indulás után folyamatos utazás. Először Gyulára utaznak, közös városnéző séta: megtekintik a Várat és az Erkel emlékházat, Gyulai kolbász Múzeumot, Százéves cukrászdát, majd szabadprogram. Ezt követően Szabadkígyósra látogatnak, ahol meglátogatják a nemrégiben felújított Weckheim kastélyt. Továbbutazás Szegedre, szállásfoglalás, vacsora

2. nap:

Reggeli. Egész napod városnézés Szegeden. Közös városnéző séta (Hősök kapuja, Szegedi Dóm, Szegedi vár, Deutsch palota, Széchenyi tér, Sóhajok hídja …. Ebédelési lehetőség, amikor megkóstolhatják a szegedi halászlevet. Délután hajókirándulásra indulnak a Tiszán (kb. 1 óra) majd szabadprogram. Vacsora, szállás az előző napi helyen.

3. nap:

Reggeli. Határátkelés Szerbiába, kirándulás a határ közeli Szabadkára. Városnézés, a szecessziós épületek megtekintése (Szabadkai Zsinagóga épülete, Városháza és Múzeum, Népszínház épülete...) majd szabadprogram. Vacsorára érkeznek vissza szállodába.

4. nap:

Reggeli után hazaindulás. Útközben Szarvason állnak meg, ahol megtekintik a Történelmi Emlékút és Országközép emlékművet, a Mini-Magyarország Makettpark szabadtéri kiállítást, sétálnak az Arborétumban, és megtekintik az ország egyetlen még ma is működő szárazmalmát. Továbbutazás, hazaérkezés az esti órákban a kiindulási helyre.

Indulási időpontok

2023-04-20 - 2023-04-23Részvételi díj: 79.900,- Ft/fő

Kapcsolat

  • Neszebár-Travel Utazási Iroda
  • Bejegyzési szám: U-001105
  • Tel.: (46) 793-357
  • Tel/Fax: (46) 342-645