VAS MEGYEI BARANGOLÁS - 3 nap/ 2 éj
 
Részvételi díj: 44.900,- Ft/fő
Utazás:l  légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: Hotel Irottkő *** 2-3 ágyas zuhanyzó/wc-s szobákban Kőszegen
Egyágyas felár: 12. 000.- Ft (max 2 egyágyas/csoport)
Ellátás: félpanzió (reggeli, vacsora)
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmazza
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánkban köthető 
Egyéb:  a szálláshelyen várhatóan 450,- Ft/fő/éj IFA fizetendő
Részletes program:
1. nap Indulás Nyíregyházáról. Nyíregyháza-Budapest útvonalon. Körmendre érkezünk. Sétálunk a Körmendi várkastély(Batthyány-Strattmann-kastély) kertjében. A kastély ma Dr. Batthány- Strattmann László Múzeumaként működik. Ezután Jákra utazunk, megtekintjük a római katolikus apátsági templomot, mely a hazai középköri nemzetségi monostorok egyedülálló épségben fennmaradt képviselője. Szálláshely elfoglalása, vacsora Kőszegen. (2 éj).
2. nap Reggeli után városnézés Szombathelyen, a Barokk Főtér megtekintése, itt található a város szökőkútja a Faunok szoborcsoporttal. Szegedy-ház, az egyik legrégebbi épület. James Joyce, a híres Ulysses regény írójának szobra. Elsétálunk az Isis-szentélyhez, mely római kori Isis-templom közül a harmadik legnagyobb. Megtekintjük a Székesegyházat, mely a Püspöki Palota és az Egyházmegyei Kollégium között emelkedik.  Kőszegen megtekintjük a Jurisics- várat. Majd a Főteret, ahol a Jézus Szíve templom található, a Városháza épülete, a Szent Imre-templom és a Szent Jakab- templom. Megnézzük a Hősök tornyát, amely régen Várkapuként működött. Visszautazás a szálláshelyre, vacsora.
3.nap Reggeli után elutazás Komáromba, megtekintjük a komáromi erődrendszert, amely az UNESCO világörökség részét képezi, az ide tartozó Monostori erődöt, a Csillag erődöt. Meglátogatjuk Komárom szomszédos oldalát, a Duna túlsó részét. Sétálunk Komarnóban (Révkomárom). Hazaérkezés az esti órákban.

Indulási időpont:  Előzetes egyeztetés alapján!


-
Tel.: | Tel/fax: | E-mail: | http://neszebartravel.hu/