PRÁGAI SÖRÖRÖMÖK - 3 nap/ 2 éj
 
Részvételi díj: 32.900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: Hotel *** 2-3 ágyas, zuhanyzó/wc-s szobáiban, Prága külvárosában
Egyágyas felár: 12.000,- Ft
Ellátás: 2 bőséges reggeli; (ezen felüli étel-és italfogyasztást a részvételi díj nem tartalmazza))
Belépődíjak: a részvételi díj nem tartalmazza (kb. 400-500 CZK)
Megjegyzés: a részvételi díj biztosításokat nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánknál köthető 
az utazáshoz ÉRVÉNYES új típusú személyigazolvány vagy útlevél szükséges
Részletes program:
1. nap Indulás a kora hajnali órákban, folyamatos utazás a Miskolc-Budapest-Győr-Pozsony-Brno útvonalon. Érkezés a cseh fővárosba, Prágába a délutáni órákban. A Vencel-tér nevezetességeinek bemutatása után a Vytopna étterem-söröző várja a megfáradt utazókat, ahol a finomabbnál finomabb sörkülönlegességeket kisvonatok hozzák az asztalokhoz. Szállás.
2. nap Reggeli után egész napos városnézéssel egybekötött sörörömök várnak az érdeklődőkre Prágában. A napot a legendás Fekete Ökör kocsmáriumban kezdik, majd megtekintik a várnegyedet (250,-CZK): Vár, Szt. Vitus katedrális, Királyi Palota, Arany utcácska. A Károly hídon áthaladva érnek az Óvárosi főtérre. Rövid szabadprogram után betérnek egy sörre, hogy újabb fajtát kóstolhassanak meg. Szállás.
3. nap Reggeli után indulás Velke Popovicébe. A település az itt található Kozel sörgyár (150,-CZK) miatt vált ismertté. Gyárlátogatással egybekötött sörkóstolás következik, majd vásárlási lehetőség a mintaboltban. Hazautazás Szlovákián keresztül, érkezés a kiindulási helyre az esti órákban. 

Indulási időpont: 2019. március 15-17. 


-
Tel.: | Tel/fax: | E-mail: | http://neszebartravel.hu/