KIRÁNDULÁS ÉSZAK-OLASZORSZÁGBAN - 4 nap/ 3 éj
 
Részvételi díj: 59.900,-Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Elhelyezés: Hotel*** kétágyas, zuhanyzós szobáiban
Egyágyas felár: 15.000,-Ft/fő
Ellátás: 3 reggeli,3 vacsora 
Belépők: részvételi díj nem tartalmazza, várhatóan kb. 35 Euro, a hajójegyek és a városbehajtási engedélyek díja 10 Euro, hajózás a Wörti tavon: 15 Euro
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál köthető (csoportosan 430 Ft/fő/nap)
FONTOS: ÉRVÉNYES KÁRTYÁS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY VAGY ÚTLEVÉL SZÜKSÉGES
Részletes program:
1. nap Indulás a kora reggeli órákban Bécs - Graz - Klagenfurt utvonalon. Séta Karintia fővárosában Klagenfurtban. (A Neue Platz-on Vogelsang  mester palából készült hatalmas sárkányszobra készül Herkulessel felvenni a harcot. A téren található Mária Terézia  látványos szobra és természetesen a városháza amely egykor a Rosenberg család palotája volt. Sétánk érinti a megyeháza reneszánsszal kacérkodó épületét,és az Alter Platz-ot . Marad időnk egy jó kávéra vagy egy pohár sörre is.. Szállás Olaszországban, Jesoló városában.
2. nap Reggeli. Érkezés a Punta Sabbionei buszparkolóba, ahonnan kishajóval megyünk be a Szt. Márk térre. Délelőtt folyamán városnézés, az idegenvezető segítségével. A város nevezetességeinek megtekintése: Szt. Márk tér, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Szent Márk Székesegyház,Szabadprogram.szállás vacsora.
3. nap Reggeli. Érkezés a Punta sabbionei buszparkolóba, ahonnan kishajóval megyünk be a Szt. Márk térre. Délelőtt folyamán Muránó, Burano, Torcello szigetek felfedezése. Szállás, vacsora.
4. nap Reggeli után hazautazás. Útközben sétahajózás. Érkezés Magyarországra az esti órákban.

Indulási időpont: 2019. évben jelentkezés folyamatosan!


-
Tel.: | Tel/fax: | E-mail: | http://neszebartravel.hu/