HORVÁTORSZÁG ÉS PLITVICE - 3 nap/ 2 éj
 
Részvételi díj: 90 Eur/fő+19.900,- Ft/fő 
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: közép kategóriájú hotel  2-3 ágyas zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas felár:  20.000,- Ft
Ellátás: 2 reggeli, 2 vacsora
Belépők: a részvételi díj nem tartalmazza, várható költsége kb.450 kuna
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál kedvező áron köthető
Felszállás: Sátoraljaújhely - Miskolc - Budapest útvonalon
Egyéb:

az utazáshoz érvényes, kártyás személyi igazolvány vagy útlevél szükséges. 
A szállodában 1,5- Euro/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő. VOX készülék díja 2,00 Eur/nap

Részletek: 
1. nap
Indulás a kora hajnali órákban Miskolc -Sátoraljaújhely- Nyíregyháza-Debrecen - Budapest– Rijeka útvonalon. Első állomásunk,Terszat (Trsat) vára, mely a Frangepán és a Zrínyi családok lakhelyéül szolgált. Udvarából gyönyörködünk a Kvarner-öböl fantasztikus panorámájában, majd Rijekai városnézés, Óváros. Este szállás elfoglalása Zágráb térségében (2 éj), vacsora. 
2. nap
Reggeli. Az egész napot a Plitvicei Nemzeti Parkban töltjük. Horvátország legismertebb természeti értéke a zuhatagos festői tavakból egybekovácsoló „Vizi csoda”. A tóvilág alsó részén a nagy vízesés a leglenyűgözőbb látvány. A kristálytiszta tavakban pisztrángok úszkálnak, közelről szemlélhetjük meg a tórendszert kialakító geológiai folyamatokat. A tavak között gyalogosan és hajóval közlekedünk. E vízi csodát, valamint a páratlan szépségű növényvilágot számtalan fából készült, a tavak felszíne felett átvezető hidak ívelik. Visszatérés a szálláshelyre, vacsora.
3. nap
Reggeli elfogyasztása után hazaindulunk. Útközben buszos városnézés a Dinári-hegység lábánál elterülő Karlovacban  Az egykori török támadásoknak ellenálló várak megmaradt sáncai ma meghatározó képe a városnak. A vár körüli sétány Európában is egyedülálló, legszebb része a Nagy Promenád. Következő megállónk Horvátország fővárosa, Zágráb. Gyalogos városnézés keretében ismerkedünk az óváros magyar vonatkozású emlékeivel. Megtekintjük a hangulatos Jellasics főteret, a Szent István katedrálist. Élvezzük az óváros és a várnegyed szépségét. Hazautazás, Nagykanizsa - Budapest érintésével Sátoraljaújhelyre.

Indulási időpont: 2020. július 23-25.


-
Tel.: | Tel/fax: | E-mail: | http://neszebartravel.hu/