SZOMSZÉDOLÁS AUSZTRIÁBAN - 3 nap/ 2 éj
 
Részvételi díj: 49.900,- Ft/fő 
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: közép kategóriájú hotel  2-3 ágyas zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas szba:  18.000,- Ft
Ellátás: 2 reggeli , 2 vacsora
Belépők: a részvételi díj nem tartalmazza, várható költsége kb. 30,- Euro/fő
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál kedvező áron köthető
Felszállás: Miskolc - Budapest útvonalon
Egyéb: az utazáshoz érvényes új típusú személyi igazolvány vagy útlevél szükséges. 
A szállodában 1,- Euro/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő!
Részletek: 
1. nap
Indulás a hajnali órákban, folyamatos utazás szomszédos Ausztriába. Határátlépést követően folytatják útjukat Wiener Neustadtba, ahol városnézést tartanak. Továbbutazás a kedves kisvárosba Gloggnitzba, ahol a város közepén található impozáns vára, bencés kolostora valamint a Lindt csokoládégyár mintaboltja. Ezután Maria Schutzba, az egyik kiemelt Mária kegyhelyre utaznak, amely a Semmering-hegy lábánál található. Megtekintik a templomot és környezetét. Ezt követően utaznak a szálláshelyre, amely Máriazell térségében található. Szállásfoglalás, vacsora. (2 éj)
2. nap
Reggeli után Mariazellbe, a legismertebb Mária zarándokhelyre utaznak. Megtekintik a  város nevezetességeit, valamint felkeresik a generációk óta működtetett kézműves műhelyek legérdekesebbjeit. Rövid szabadidő eltöltése után  visszautaznak a szállásra, vacsora.
3. nap
Reggeli elfogyasztása után elutaznak Wiener Neustadtba, ahol megtekintik a a Bamberg hercegi kastélyt, amelyben ma a katonai akadémia működik. Látogatás Heilingenkreuzban az apátság épületében. Ezután a festői Mödlingbe utaznak. A közös óvárosi séta után szabadidő egy kis nézelődésre. Hazautazás, rövid pihenőkkel a kiindulási helyre. Érkezés a késő esti órákban. 

Indulási időpont: 2019. május 24-26.  


-
Tel.: | Tel/fax: | E-mail: | http://neszebartravel.hu/