ÉSZAK-OLASZORSZÁGI KÖRUTAZÁS - 5 nap / 4 éj
 
Részvételi díj: 79.900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal és csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: középkategóriájú szállodák,  2-3 ágyas zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas felár: 20.000,- Ft
Ellátás: 4 kontinentális reggeli - vacsora felár ellenébn: 12.000,- Ft / vacsora
Belépők: a részvételi díj belépőket és hajókirándulások díját nem tartalmazza (kb 60 Euro)
Biztosítás: a részvételi díj biztosítást nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánknál köthető
Egyéb: a szállodában várhatóan 1,- Euro/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő; a városbehajtási engedélyek díja: összesen 10,- Euro/fő.
Részletes program:
1. nap
Indulás a kora hajnali órákban, folyamatos utazás Szlovénián keresztül, rövid városnézés Triesztben, majd tovább utazás a szálláshelyre.
2. nap
Reggeli. Egész napos kirándulás - amely során Bergamoban megekintik a felsővárosbn található Dómot, Colleoni mauzóleumát, a Santa Maria Maggiore templomot és a városháza épületét. Délután Comoba utaznak és sétát tesznek a sikátoros óváros ódon épületei között. Szállás.
3. nap
Reggeli utánutazás Stresaba - városnző séta - és onnan fél napos  hajókirándulás a Lago Maggiore tavon. Megtekintik Isola Bella szigetén Borromeo Károly palotáját és mesés kertjét, valamint Pescatori festőői halász szigetét. Szállás.
4. nap
Reggeli után városnézés Milánóban. Séta a Scaligeri vártól a Dómig. A fedett passzázson keresztül a Scala épületéig. A délutánt Certosa di Paviaban töltik el. Az itt található gyönyörű kolostor együttest tekintik meg. Szállás.
5. nap
Reggeli után folyamatos utazás Magyarországra. Útközben városnéző séta Veronában, majd tovább utazás Szlovénián keresztül, érkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

Indulási időpont: 2020. augusztus 12-16.


-
Tel.: | Tel/fax: | E-mail: | http://neszebartravel.hu/