ADVENTI SZOMSZÉDOLÁS AUSZTRIÁBAN - 3 nap/2 éj
 
Részvételi díj: 49.900,-Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: középkategóriájú hotel 2-3 ágyas szobáiban
Ellátás: 2 reggeli, 2 vacsora
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, várhatóköltsége kb. 30,- Euro
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánkban kedvező áron köthető;
a szálláshelyen 1,- euro/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő
Részletes program:
1. nap Indulás a hajnali órákban, folyamatos utazás szomszédos Ausztriába. Határátlépést követően folytatják útjukat Wiener Neustdtba, ahol városnézést tartanak. Továbbutazás a kedves kisvárosba Gloggnitzba, ahol a város közepén található impozáns vára, bencés kolostora valamint a Lindt csokoládégyár mintaboltja. Ezután Maria Schutzba, az egyik kiemelt Mária kegyhelyre utaznak, amely a Semmering - hegy lábánál található. Megtekintik a templomot és környezetét. Ezt követően utaznak szálláshelyre, amely Máriazell térségében található. Szállásfoglalás, vacsora (2 éj)
2. nap Reggeli után Mariazellbe - a legismertebb Mária zarándokhelyre utaznak. Megtekintik a  város nevezetességeit, valamint felkeresik a generációk óta működtetett kézműves műhelyek legérdekesebbjeit. Rövid szabadidő eltöltése után  visszautaznak a szállásra, vacsora.
3.nap Reggeli elfogyasztása után elutaznak Wiener Neustadtba, ahol megtekintik a a Bamberg hercegi kastélyt, amelyben ma a katonai akadémia működik. Látogatás Heilingenkreuzban az apátság épületében. Ezután a festői Mödlingbe utaznak. A közüs óvárosi séta után szabadidő egy kis nézelődésre. Hazautazás, rövid pihenőkkel a kiindulási helyre. Érkezés a késő esti órákban.

Indulási időpont: 2018. november 30 - december 02.                


-
Tel.: | Tel/fax: | E-mail: | http://neszebartravel.hu/