SVÁJCI KÖRÚT - 6 nap/5 éj
 
Részvételi díj:

97.900,-Ft/fő - reggelis ellátással

124.900,-Ft/fő - félpanziós ellátással

Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Elhelyezés: kétágyas, igény szerint háromágyas zuhanyzós szobákban
Egyágyas felár: 35.000,-Ft/fő
Ellátás: 5 reggeli, (vacsora felár ellenében igényelhető) 
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, várható költsége 110-120 CHF + 40 Euro
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál köthető
Egyéb: az utazáshoz érvényes kártyás személyi igazolvány vagy útlevél szükséges
Részletes program:
1. nap Indulás a hajnali órákban, határátlépés Sopronnál, folyamatos utazás Bécs – Linz útvonalon. Útközben rövid városnézés Linzben, továbbutazás az Innsbruck térségében található szálláshelyre.
2. nap Reggeli. Városnézés St. Gallenben, ahol a barokk katedrális és a kolostorkönyvtár érdemel figyelmet. Továbbutazás a Majnaui-virágszigetre, ahol lélegzetelállító környezet, növények, arborétum várja az odalátogatókat. Szállás Altdorf térségében (3 éj).
3. nap Reggeli után kirándulás a Bódeni-tó partján fekvő kisváros Stein am Rheinbe, amely középkori bájos fából készült épületeiről nevezetes. Ezután a scájci-német határon, a Rajna folyó partján fekvő Schaffhausenbe látogatnak. Az óváros bővelkedik a gótikus és barokk épületekben. A séta után a schaffhauseni Rajna-vízeséshez látogatnak, amely Európa legbővizűbb vízesése. Szállás
4. nap Reggeli. Délelőtt kirándulás a Jungfrau hegycsúcsaihoz. Először a 400 méteres hegycsúcsok között fekvő, gleccser által vájt, Lauterbrunneni-völgybe látogatnak. Itt igény szerint lehetőség van fogaskerekű vasúttal egy kilátópontra utazni, ahonnan páratlan kilátás nyílik. A továbbiakban a  Trümmelbach - gleccservízeséseket tekintik meg. A délután további részében pedig Luzernbe látogatnak: séta az Óvárosban a Kapellbrücke és az Oroszlános emlékmű megtekintése. Szállás
5. nap Reggeli. Elutazás Zürichbe, ahol városnéző sétára indulnak az Óvárosban; majd továbbutaznak az osztrák tranzitszállásra.
6. nap Reggeli után elutazás Sankt Pöltenbe, közös óvárosi sétát követően vásárlás a bécs mellett fekvő Shopping City Südnél. Hazautazás Magyarországra, érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Indulási időpont: 2019. június 17-22.


-
Tel.: | Tel/fax: | E-mail: | http://neszebartravel.hu/