GÖNC - VIZSOLY - BOLDOGKŐVÁRALJA - 1 nap

Részvételi díj: 4.900,- Ft/fő ( Miskolci indulással)
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérővel
Belépők: részvételi díj nem tartalmazza, várható költsége kb. 2000,- Ft/fő
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál köthető
Részletes program:
1. nap Indulás a kora reggeli órákban Miskolcról. A nap első állomása Gönc, ahol a Károli Gáspár Múzeumot és Biblia kiállítást tekinthetik meg. Tovább utazás Vizsolyba, ahol a Református Templomot és a Vizsolyi Bibliát nézik meg, mely őrzése több évszázada a Vizsolyi Református Egyházközösség feladata. A nap utolsó állomása Boldogkőváralja, ahol felfedezhetik a boldogkői várat, melyet a 13. században emeltek IV. Béla ösztönzésére. Hazaindulás a délutáni órákban, érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Indulási időpont:       2019-ben előzetes egyezetés alapján!


▲ vissza

PÉCS ÉS KÖRNYÉKE - 3 nap/ 2 éj

Részvételi díj: 35.900,- Ft/fő
Utazás: korszerű autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: Hotel *** 2-3 ágyas zuhanyzó/wc-s szobákban
Ellátás: félpanzió (reggeli, vacsora)
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmazza
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánkban köthető 
Egyéb:  a szálláshelyen várhatóan 400,- Ft/fő/nap IFA fizetendő
Részletes program:
1. nap Indulás a hajnali órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel – érkezés Mohácsra: Fogadalmi templom, Busó-ház, Csatatéri emlékhely. Ezután elutaznak Villányba, ahol a középpontban a vörös bor áll. Séta, borkóstoló. Továbbutazás és a Siklósi vár megtekintése a Tenkes kapitányának emlékét keresve, majd szálláshely elfoglalása, vacsora (2 éj).
2. nap Reggeli. Városnézés Pécsett.  Barbakán, a kertek a városfal tövében leghívebben őrzik Pécs hangulatát, Székesegyház, Gászi Kászim dzsámija. A római korból származó ókeresztény emlékek a Világörökség részeként a Cella Septichora Látogatóközpontban. Zsolnay negyed felkeresése (Gyugyi-gyűjtemény, Zsolnay gyár). Zsolnay mauzóleum ez az építészeti elrendezés Napóleon párizsi sírjáéval azonos. A nap további részében kirándulás Orfűre, a páratlan szépségű tavak mellett, a Malommúzeum és a Tájház megtekintése. Vacsora, szállás az előző napi helyen.
3.nap Reggeli, elutazás Pécsváradra - Szent István által alapított egykori monostor romkert, kápolna megtekintése. Majd hazaúton séta Szekszárdon - "Szekszárdon születtem, színésznőt kerestem" Babits Mihály Emlékház, séta a városban, Béla tér, Városháza, Milleniumi kapu, Szent László szobra, Augusz-ház, Garay tér. Hazaérkezés az esti órákban. 

Indulási időpont: 2019-ben előzetes egyezetés alapján!  


▲ vissza


Neszebár Travel - Telefon: (46) 793-357 - Tel/Fax: (46) 342-645 - Mobil:
Bejegyzési szám: U-001105