Autóbuszos utazások

2020. évben is Európa számos tájára látogathat el irodánk szervezésében.

BALTI ÁLLAMOK ÉS SZENTPÉTERVÁR utkep
részletek
BALTI KÖRUTAZÁS utkep
részletek
ERDÉLYI KIRÁNDULÁS MOLDVAI CSÁNGÓKKAL utkep
részletek
ÉSZAK ERDÉLY - MÁRAMAROS utkep
részletek
ÉSZAK-OLASZORSZÁGI KÖRUTAZÁS utkep
részletek
FELFEDEZETLEN OLASZ TÁJAKON: UMBRIA utkep
részletek
GÖRÖG ZARÁNDOKLAT SZENT PÁL NYOMÁBAN utkep
részletek
ISZTAMBULI KIRUCCANÁS utkep
részletek
LENGYELORSZÁGI KÖRUTAZÁS utkep
részletek
NÁPOLY - CAPRI - SORRENTO utkep
részletek
PÁRIZS ÉS A LOIRE-VÖLGYE utkep
részletek
PERUGIA - ASSISI - ORVIETO - OLASZ TÁJAKON: UMBRIA utkep
részletek
SALZKAMMERGUTI-TÓVIDÉK ÉS A GROSSGLOCKNER utkep
részletek
SVÁJC HALADÓKNAK utkep
részletek
SVÁJCI KÖRÚT utkep
részletek
SZÁZTORNYÚ PRÁGA utkep
részletek
SZENTPÉTERVÁR - ÉSZAK VELENCÉJE - Repülővel utkep
részletek
TULIPÁNVIRÁGZÁS HOLLANDIÁBAN utkep
részletek
VELENCEI KARNEVÁL utkep
részletek
ZAKOPANE - NOWY TARG - KRAKKÓ utkep
részletek

BALTI ÁLLAMOK ÉS SZENTPÉTERVÁR - 11 nap/10 éj

Részvételi díj: 595,- Euro/fő + 49.900,-Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezetővel
Elhelyezés: Hotel *** kétágyas zuhanyzó/wc-s szobáiban, háromágyas szoba igény szerint
Egyágyas felár: 70.000,- Ft
Ellátás: 10 reggeli, 9 vacsora
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, ( várhatóan kb. 80 Euro) 
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás megkötése kötelező, mivel a vízumigénylés feltétele (kb 9.500,- Ft) - útlemondási biztosítás köthető, amely a részvételi díj 5 %-a
Vízum:  Oroszországba a belépéshez vízumot kell igényelni, amelyhez hazaérkezéstől számított 6 hónapig érvényes útlevél, fénykép szükséges, a vízum díja várhatóan 30.000.- Ft/fő ügyintézéssel
Részletes program:
1. nap Indulás a kora hajnali órákban folyamatos utazás Szlovákián keresztül Lengyelországba pihenőkkel.Érkezés Varsóba, esti séta: barokk házak, főtér, dóm… Szállás,vacsora Varsó térségében.
2. nap Reggeli. Továbbutazás Litvániába, Vilnius felé kis kitérőt tesznek Trakaiba, ahol a gyönyörű táj vonzza a látogatókat (61 tó és mellette a vár). Vilniusban városnéző sétát tesznek: Óváros, Szent Anna templom, Péter-Pál templom…. Szállás, vacsora Vilnius térségében. 
3. nap Reggeli után indulás a Lettország fővárosába, Rigába. Az egykori Hansa város csodálatos helyen található. Városnézés: lőportorony, dóm, Feketefejűek háza, … szabadprogram. Vacsora, szállás a város térségében.
4. nap Korai reggeli után továbbutazás Oroszországba, Szentpétervárra. A határátlépések időtartamának függvényében esti sétalehetőség. Szállásfoglalás, vacsora.
5. nap Reggeli. Autóbuszos panoráma városnézés: Palota tér, Téli Palota, Nagy Péter lovas szobra, Admiralitás épülete. Ezt követően fakultatyv kirándulás Carszkoje Seloba - belépővel: 15.000,- Ft/fő - amely a cárok nyaralója volt. A Katalin plaota érdemel figyelmet  a Borostyán teremmel és aTrónteremmel. Viszsatérés Szentpétervárra, szabadprogram, vacsora, szállás.
6. nap Reggeli. Egész napos városnézés Szentpétervárott: Izsák Székesegyház, Kazányi Székesegyház, Művészetek tere, Nyevszkij Proszpekt, Nyevszkij Székesegyház épülete, Nagy Péter háza, Auróra cirkáló, Néva part, Vérző Megváltó Székesegyház, Péter-Pál Erőd… Vacsora, szállás.
7. nap Reggeli. Egész napos fakultatív kirándulás Petrodvorecbe - belépővel: 17.000,- Ft/fő - ami az oroszok "Versailles" - i kastélya. Egykor cárok rezidenciája volt. Megtekintik a kastélyt és az aszt övező szökőkutakat is. Vacsora és szállás Szentpétervárott.
8. nap Reggeli. Búcsú Szentpétervártól, elutazás Tallinba, városnézés az észt fővárosban: Hansa időkből fennmaradt városfal részletei, séta a hangulatos óvárosban, megtekintik a Nyevszkij Székesegyházat, Városházát. Szállás, vacsora Tallin térségében.
9. nap Reggeli. Elutazás Litvániába, városnéző séta Kaunasban (régi városháza, Perkunas ház, Vytautas temploma), amely az ország második legnagyobb települése. Szállásfoglalás, vacsora a térségben.
10. nap Reggeli. után továbbutazás a lengyel fővárosba Varsóba. Szállásfoglalás,vacsora. 
11. nap Reggeli után folyamatos hazautazás Szlovákián keresztül. Érkezés a késő este a kiindulási helyre.

Indulási időpont: 2020. július 21-31.


▲ vissza

BALTI KÖRUTAZÁS - 7 nap/ 6 éj

Részvételi díj: 139.900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérővel
Szállás: középkategóriájú szálloda kétágyas, zuhanyzós szobáiban, háromágyas szoba igény szerint
Egyágyas felár: 45.000,- Ft
Ellátás: 6 reggeli, 6 vacsora
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmazza
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál kedvező áron köthető (csoportosan 430,- Ft/fő/nap áron)
Egyéb: az utazáshoz szükséges érvényes KÁRTYÁS SZEMÉLYIGAZOLVÁNY vagy ÚTLEVÉL
Részletes program:
1. nap Kora hajnali (előző este) indulás után elutazás Kassa - Eperjes - Lublin útvonalon. Szállás Északkelet-Lengyelországban, Bialystokban, esti városnézés, szállás, vacsora (1 éj). 
2. nap Reggeli. Utazás Litvániába az immár európai hírű zarándokhelyhez, a Keresztek Hegyéhez. A kis dombon felállított több ezer kereszt a litván nép mély vallásosságának és a Szovjet Birodalommal szembeni ellenállásának nagyszerű példája. Ezt követően átkelés Lettországba, szállás,vacsora Rigában (1éj).
3. nap Városnézés a lett fővárosban, Rigában, a Baltikum legnagyobb városában. Az egykor német kereskedők lakta óvárosban szinte minden építészeti korszakból maradtak fenn értékes műemlékek. Ezek közül a legfontosabbak a céh-házak, a városháza, a Lőportorony, a Svédkapu, a 3 fivér házak, a dóm, a Szt. Péter-templom, és a különleges homlokzatú Feketefejűek Háza. Kora délután a város híres szecessziós negyedével ismerkedünk, majd továbbutazás a hatalmas Rigai-öböl mentén Észtországba. Szállás, vacsora a fővárosban Tallinban (2 éj).
4. nap Egésznapos városnézés a csodaszép Hanza-városban, Tallinban. A felsővárosban található a dóm és az ortodox katedrális is, a két kilátópontról pedig csodálatos panoráma nyílik a hatalmas falakkal és bástyákkal körbevett alsóvárosra és a kikötőre. Az alsóvárosban szinte minden kis utca meglepetést tartogat, különösen a gyönyörű Városháza tér környékén. Lehetőség lesz a gótikus városháza belső termeinek megtekintésére is. Délután néhány órás szabadprogram a tallini óvárosban, ezalatt az érdeklődők idegenvezetőnkkel egy kirándulást tesznek a Rocca al Mare skanzenbe, az Észt Szabadtéri múzeumba. A skanzen Tallin külvárosában található, gyönyörű környezetben, egy erdős tengerparton. Szállás,vacsora.
5. nap Reggeli. Utazás Vilniusba, Litvániába gyönyörű fekvésű fővárosába. A városnéző séta fő látnivalói a következők: a Hajnalpír-kapu ( a Csodatevő Madonna képével), A Teréz-templom, az ortodox Szentlélek-templom, a Városháza tér, a dominikátus-templom, az Anna-templom ( amit szépsége miatt napóleon Párizsba akart vitetni), az egyetem épületei, az Elnöki Palota és a katedrális. ez utóbbi igazi gyöngyszeme a barokk Kázmér-kápolna. A közös séta után szabadidő, illetve lehetőség idegenvezetőnkkel felmenni a katedrális mellett álló várdombra (csodálatos panoráma az egész városra). Mielőtt délután Trakaiba indulnánk, még megállunk az autóbusszal az óvárostól kissé távolabb eső Péter-Pál templomnál, amely mintegy megkoronázását jelenti a vilniusi városnézésnek.Szállás, vacsora Vilniusban ( 1éj ).    
6. nap Délelőtt Litvánia második legnagyobb városával, a két világháború közötti fővárossal, Kaunassal ismerkedünk (katedrális, Városháza tér, Perkunas-ház, Vitautas-templom stb.). Ezt követően búcsú Litvániától, utazás mariam polé és Suwalki érintésével a lengyel főváros irányába. Késő délután séta Varsó óvárosában. Szállás, vacsora (1 éj).
7. nap Hazautazás a Varsó - Rzeszów - Eperjes - Kassa - Miskolc útvonalon, érkezés az éjszakai órákban.

Indulási időpont: 2020. évben jelentkezés folyamatosan!


▲ vissza

ERDÉLYI KIRÁNDULÁS MOLDVAI CSÁNGÓKKAL -

Részvételi díj: 59.900,-Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Elhelyezés: Hotel ***kétágyas, zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas felár: 18.000,- Ft
Ellátás: félpanzoó (3 reggeli, 3 háromfogásos vacsora)
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, várhatóan kb. 50-80 LEI 
Biztosítás: a részvételi díj biztosításokat nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánkban köthető 
Egyéb:  az utazáshoz ÉRVÉNYES kártyás személyi igazolvány vagy útlevél szükséges
Részletes program:
1. nap Indulás kora hajnali órákban, folyamatos utazás Nagyvárad érintésével Kolozsvárra, városnéző séta, majd továbbutazás a szálláshelyre, Csíkszereda térségében (3 éj), vacsora. 
2. nap Reggeli után Kézdivásárhelyen városnézés (udvarházas főtér, Gábor Áron szobra és ágyúja, Babamúzeum), majd Ojtozi szoros: rövid megálló a minden idők harcainak színhelyén. Továbbutazás a Moldvai csángók településére, Pusztinára (magyar nyelvű iskola, római katoliku templom, Szent István szobor, a csángók történelme, élete). innen a gyimesi csángók földjére, Gyimesbükkbe érkezünk ( ezer éves határ, Rákóczi vár romjai, vasúti őrház, Kontumáci kápolna stb.). Szállás és vacsora. 
3. nap Reggeli után a Prázsmári erődtemplomot keressük fel, majd Sinaian a Peles kastélyba látogatunk, mely a román királyok rezidenciája volt. Pompás látnivaló. Szállás, vacsora az előző napi helyen. 
4. nap Reggeli után az erdélyi szászok városába, Segesvárra érkezünk (óratorony, Drakula ház, Evangélikus templom, stb), majd Berethalom felé tartunkj, ahol a szászföld legszebb erődtemplomával ismerkedünk. Hazaindulás, érkezés az esti órákban. 

Indulási időpont: 2020. augusztus 06 - 09.


▲ vissza

ÉSZAK ERDÉLY - MÁRAMAROS - 3 nap/2 éj

Részvételi díj: 33.900,-Ft/fő 
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: Aknasugatagon panzió  2-3 ágyas szobáiban
Ellátás: félpanzió (reggeli, vacsora)
Belépők: részvételi díj nem tartalmazza, várható költsége kb 60 lej.
Biztosítás: a részvételi díj biztosítást nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánkban köthető
Egyéb: az utazáshoz ÉRVÉNYES kártyás személyigazolvány vagy útlevél szükséges
Részletes program:
1. nap Kora hajnali indulás Miskolcról, folyamatos utazás pihenőkkel. Városnézés Nagykárolyban, a Károlyi a család első birtok központjában. Károlyi kastély megtekintése. A városban született Károli Gáspár az első teljes magyar nyelvű biblia fordítója és Kaffka Margit. Érmindszent Ady Endre születésének helye, Sződemeter Kölcsey Ferenc szülőhelye. Vacsora, szállás.
2. nap Reggeli. Elutazás először Máramarosszigetre (városnézés). Látogatás Szaploncán az un. Vidám Temetőben. Közös városnéző séta keretén belül ismerkedés Nagybánya nevezetességeive. Délután további részében kirándulás Iza –völgyébe, mely ősi falvaival és különleges faépítészetével a máramarosi fatemplomok igazi hazája.  Barcánfalván a monostor megtekintése. Vacsora, szállás.
3. nap Reggeli után indulás Felsőbányára, katolikus templom megtekintése, Dióshalom. Koltón megtekintik a Petőfi Sándorral kapcsolatos emlékeket. A nap utolsó állomásánSzatmárnémetiben városnézés Székesegyház, Vécsey-ház, ahol a szatmári békét kötötték, régi városháza. Hazautazás Magyarországra, hazaérkezés a késő esti órákban.

Indulási időpont: 2020. március 13 - 15.         


▲ vissza

ÉSZAK-OLASZORSZÁGI KÖRUTAZÁS - 5 nap / 4 éj

Részvételi díj: 79.900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal és csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: középkategóriájú szállodák,  2-3 ágyas zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas felár: 20.000,- Ft
Ellátás: 4 kontinentális reggeli - vacsora felár ellenébn: 16.000,- Ft / vacsora
Belépők: a részvételi díj belépőket és hajókirándulások díját nem tartalmazza (kb 60 Euro)
Biztosítás: a részvételi díj biztosítást nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánknál köthető
Egyéb: a szállodában várhatóan 1,- Euro/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő; a városbehajtási engedélyek díja: összesen 10,- Euro/fő.
Részletes program:
1. nap
Indulás a kora hajnali órákban, folyamatos utazás Szlovénián keresztül, rövid városnézés Triesztben, majd tovább utazás a szálláshelyre.
2. nap
Reggeli. Egész napos kirándulás - amely során Bergamoban megekintik a felsővárosbn található Dómot, Colleoni mauzóleumát, a Santa Maria Maggiore templomot és a városháza épületét. Délután Comoba utaznak és sétát tesznek a sikátoros óváros ódon épületei között. Szállás.
3. nap
Reggeli utánutazás Stresaba - városnző séta - és onnan fél napos  hajókirándulás a Lago Maggiore tavon. Megtekintik Isola Bella szigetén Borromeo Károly palotáját és mesés kertjét, valamint Pescatori festőői halász szigetét. Szállás.
4. nap
Reggeli után városnézés Milánóban. Séta a Scaligeri vártól a Dómig. A fedett passzázson keresztül a Scala épületéig. A délutánt Certosa di Paviaban töltik el. Az itt található gyönyörű kolostor együttest tekintik meg. Szállás.
5. nap
Reggeli után folyamatos utazás Magyarországra. Útközben városnéző séta Veronában, majd tovább utazás Szlovénián keresztül, érkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

Indulási időpont: 2020. augusztus 12-16.


▲ vissza

FELFEDEZETLEN OLASZ TÁJAKON: UMBRIA - 6 nap/5 éj

Részvételi díj: 260, - Euro/fő + 39.900,- Ft/fő
Utazás: légkondícionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Elhelyezés: Hotel *** két ágyas, zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas felár: 30.000,- Ft
Ellátás: félpanzió (reggeli, vacsora)
Belépő: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz (várhatóan kb 100,- Euro/fő)
Biztosítas: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánkban köthető
Egyéb: az utazáshoz ÉRVÉNYES kártyás személyi igazolvány vagy útlevél szükséges
a szálláshelyeken 1,5 Euro  idegenforgalmi adó fizetendő,  városbehajtási engedélyek díja:10, 00 Euro/fő, VOX készülék 12 Euro
Reszletes program:
1.nap 
Kora hajnali indulás Budapestről, folyamatos utazás, rövid pihenőkkel Szolénián keresztül. Útközben rövid pihenő Palmanovában, a Világörökség részévé nyilvánitott csillag alakú erődvárosban. Tranzitszállás, vacsora.
2.nap
Reggeli után Umbria tartomány székhelyének Perugiának felfedezésére indulnak, városnéző séta után a Perugina csokigyár látogatása következik. A délután hátralévő részét Assisi Szent Ferenc városában, Assisiben töltik, a bazilika és a kolostor megtekintése után Santa Maria degli Angeli bazilikájában megtekintik a Porziuncola kápolnát, Szent Ferenc imádkozó helyét. Szállás, vacsora.
3.nap
Reggeli után a Don Matteo című olasz filmsorozat fő forgatási helyszínén sétálnak Gubbióban, az 520 m magas Ingio hegyen. Továbbutazás a Trasimenó-tóhoz. Hajóval jutnak a csipkekészítéséről híres Isola Maggiore- szigetre. Szállás, vacsora.
4.nap
Reggeli után kirándulás az Umbria gyöngyszemének tartott Spoletóba, a Monteluco hegy lábánál.Ezután egy XIV. századi mérnöki csoda következik, a Ponte delle Torri, mely a tornyok hidja nevet is viseli. Cascata delle Marmore vízesésnél ér véget a nap, ami 165 méter magasról zuhan a Néró folyó vizébe. Szállás.
5.nap
Reggelit követően bucsút vesznek Umbria hegyes-völgyes vidékétől, és először Orvietoba látogatnak. Az Óvárosba sikló segítségével juthatnak fel, városnéző sétára. Szállás Bologna térségében. vacsora.
6.nap
Reggeli után indulás Magyarországra,rövid pihenő Portogruaroban, folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Érkezés a késő esti- éjszakai órákban.

Indulási időpont: 2020. július 04-09


▲ vissza

GÖRÖG ZARÁNDOKLAT SZENT PÁL NYOMÁBAN - 8 nap/ 7 éj

Részvételi díj: 169.900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal és csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: 2-3 ágyas szuhanyzós/wc szobákban
Egyágyas felár: 55.000,- Ft
Ellátás: reggeli, félpanzió
Belépők: részvételi díj nem tartalmazza (kb 100.- Euro)
Megjegyzés: a részvételi díj belépőket, idegenforgalmi adót és biztosításokat nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánknál köthető.
utazáshoz útlevél vagy új tipusú személyi igazolvány szükséges
Részletes program:
1. nap Kora reggeli indulás után, utazás Szerbián keresztül, séta Belgrádban. Szállás Nis térségében.
2. nap Reggeli, továbbutazás pihenőkkel Macedónián keresztül Görögországba. Esti séta Kalampakában. Szállás Kalambaka térségében, vacsora.
3. nap Reggeli után a meghökkentő környezetben álló Meteóra Kolostorhoz látogatanak el, megtekintik az egyik kolostort. Délután felkeresik a nevezetes Delphi jósdát. Szálláshely elfoglalása Athénban.
4. nap Reggeli után  egész napos városnézés Athénban: Akropolisz, Agora, Areospagos, Szintagma tér, Parlament, Omonia tér. Szállás Athenban vagy a térségben.
5. nap Reggeli. Kirándulás Korinthoszba, megtekintik a piacteret (agora), Apolló-templom. Innen Mükénébe vezet az út, ahol Agemonnon sírja, és a Fellegvár romjai érdelemnek figyelmet. A nap utolsó állomása Epidaurosz, amely az ókori színházáról nevezetes. Szállás az előző napi helyen.
6. nap Reggeli után Észak Görögországba utaznak, útközben pihenőt tartanak a Termopülei- szorosnál, ahol Spártai hősök emlékműve található. Szállás Thesszaloniki térségében.
7. nap Reggeli. Városnézés Thesszalonikiben. Fehér torony, Agia Szofia templom, Agiosz Dimitriosz bazilika. Folytatják útjukat Philippibe, városnézés, majd szállás Blagoevgrad térségében.
8. nap Reggeli.Ellátogatnak a Rilai kolostorohoz, majd folyamatos utazás Szófia-Nis-Szeged útvonalon. Hazaérkezés a kiindulási helyre az éjszakai órákban.

Indulási időpont: 2020. szeptember  21-28.


▲ vissza

ISZTAMBULI KIRUCCANÁS - 7 nap/ 6 éj

Részvételi díj: 260,- Euro/fő + 29 900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Elhelyezés: középkategóriájú szálloda 2-3 ágyas, zuhanyzó/wc -s szobáiban
Egyágyas felár: 25.000,- Ft
Ellátás: 6 reggeli; vacsora igényelhető 12,00 Euro/vacsora áron
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz. (Várható költsége: 60-70 €)
Megjegyzés: az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek lejárati ideje a hazautazás dátumától számított hat hónapig érvényes, amelyet a Törökországba történő belépéskor szigorúan ellenőriznek!
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál kedvező áron köthető
Részletes program:
1. nap Kora hajnali indulás után utazás Szerbián keresztül szállásfoglalás Szófia térségében. Informatív esti városnézés a bolgár fővárosban.
2. nap Reggeli, továbbutazás Törökországba. Rövid városnéző séta Edirnében, majd szállásfoglalás Isztambulban.
3. nap Reggeli. Egész napos városnézés Isztambulban, amelyet az idők során neveztek Bizáncnak és Konstantinápolynak is. A nap folyamán megtekintik a Hagia Sophiát, a Héttornyot, a Kék mecsetet valamint a Topkapi Palotát is. Szállás.
4. nap Reggeli. További városnézés Isztambulban, majd átkelés Ázsiába a Boszporusz-hídon keresztül. Szállás.
5. nap Reggeli. Délelőtt látogatás a Nagy Bazárban, délután szabad program. Szállás.
6. nap Reggeli után Rodostóba utaznak, ahol a városnézés során felkeresik a magyar vonatkozású nevezetességeket (II. Rákóczi Ferenc, Mikes Kelemen…). Továbbutazás Bulgáriába, szállásfoglalás Szófia térségében.
7. nap Reggeli, hazautazás Szerbián keresztül, érkezés az esti órákban.

Indulási időpont: 2020. október 19-25.                                            


▲ vissza

LENGYELORSZÁGI KÖRUTAZÁS - 7 nap/6 éj

Részvételi díj: 300 € + 39.900,-Ft/fő
Utazás: légkondicionált, luxus autóbusszal, csoportkisérő idegenvezetővel
Szállás: Hotel*** kétágyas, zuhanyzós szobákban
Egyágyas felár:  40.000.-Ft
Ellátás: félpanzió (bőséges reggeli, menü vacsora)
Belépők: A részvételi díj belépőket, és a hajókirándulások diját nem tartalmazza (várható költsége kb. 200-250 zloty)
Biztosítások: részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál köthető
Részletes program:
1. nap Indulás a kora hajnali órákban, folyamatos utazás Szlovénián keresztül, érkezés Stary Saczba (Ószandecbe), ahol a Kolostort és a templomot látogatják meg. Ezután Tarnowba látogatnak, amely sok szállal kapcsolódik Magyarországhoz (Szapolyi, Bem József..) Szállásfoglalás, vacsora.
2. nap Reggeli. Érkezés és egész napos városnézés Varsóban: a Királyi palota megtekintése, Királyi út, Óváros, amely az UNESCO világörökség része, szabadprogram. Vacsora, szállás.
3. nap Reggeli. A déli órákban továbbutazás Gdanskba, útközben Pihenő Torunba, ahol rövid séta keretén belül ismerkednek Kopernikusz munkásságával (óváros) és  fotószünet Malbork váránál. Szállásfoglalás, vacsora Gdansk térségében (2 éj).
4. nap Reggeli. Reggeli. Egésznapos városnézés a „Hármasvárosban”. Délelőtt Gdansk nevezetességeivel ismerkednek (Királyi út, céhes házak, Városháza, Szent Mária és Szt Katalin templomok…) Hajókirándulás. Délután kirándulás Sopotba, amely üdülőváros, valamint Gdynia, ahol a kikötőben hajók és vitorlások tömegeit láthatják. Vacsora, szállás.
5. nap Reggeli.Reggeli. Elutazás Gnieznoba, megtekintik a Katedrálist és Boldog Jolán ereklyetartóját. .Továbbutazás Poznańba – városnéző séta (Templom sziget- Óvárosi tér, Piac tér..) Szállásfoglalás, vacsora Wroclaw térségében (2 éj).

6. nap Reggeli.  Reggeli. Kirándulás Swidnicába, ahol megtekintik a „Béketemplomot”. Visszatérés Wroclawba, városnéző séta. Fő tér, Óváros, Városháza épülete, Aranykorona ház….) Vacsora, szállás.
7. nap Reggeli. Folyamatos hazautazás pihenőkkel Szlovénián keresztül, hazaérkezés a késő esti órákban.

Indulási időpont:   2020. július 18-24.         


▲ vissza

NÁPOLY - CAPRI - SORRENTO - 7 nap/6 éj

Részvételi díj: 300,- Euro/fő + 29.900,-Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: középkategóriájú szálloda 2-3 ágyas zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas felár:  21.000 Ft/fő
Ellátás: félpanzió (kontinentális reggeli, menü vacsora)
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, várható költsége: kb. 150-160,- Euro/fő.
Biztosítások: részvételi díj nem tartalmazza, irodánknál utasbiztosítás kedvező áron köthető
Egyéb:  a szálláshelyeken idegenforgalmi adó fizetendő (1-1,50 Euro/fő/éj)
 
Részletes program:
1. nap
Elutazás a hajnali órákban, folyamatos utazás a Miskolc - Budapest - Szlovénia útvonalon az olaszországi Montecatini Terme térségében található szálláshelyre. Vacsora.
2. nap
Továbbutazás Nápolyba, megtekintjük az Anjou-sírokat a Santa Chiara templomot, a híres majolika díszítésű kerengővel, majd a San Gennaro dóm, a Piazza Plebiscito, a Királyi Palota, a Galleria Umberto és a San Carlo színház következik. Megkóstolhatjuk a jellegzetes limoncello-t, sonkát és mozzarella sajtot. Tovább utazás a szálláshelyre, amely Európa egyik legszebb üdülőhelyén, a Sorrentói-félszigeten található. Szállás foglalás, vacsora.
3. nap
Felejthetetlen hajókirándulás a Nápolyi öböl leglátogatottabb, legendás szépségű szigetére, a mesés Caprira. Enyhe éghajlata, buja növényzete és vad partjai évszázadok óta vonzza ide a turistákat. A kis sziget nemcsak természeti szépségekben, de történelmi emlékekben is nagyon gazdag. Tiberius császár több villát is építtetett itt, s egy időben a hatalmas Római  Birodalmát is innen igazgatta. Az Axel Munthe villa megtekintése után libegővel megyünk fel a sziget legmagasabb pontjára, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az egész Nápolyi-öbölre.  A délutáni szabadidőben lehetőség van sziget körüli hajókázásra, vagy látogatás a sziget legnagyobb attrakciójához, a Kék-barlanghoz. Érdemes megkóstolni a citromos csokoládét és a helyi limoncellot. Visszautazás a szállásra az esti órákban, vacsora.
4. nap
Pihenés a tengerparton vagy fakultatív kirándulás a világ egyik legszebb panoráma útjának felfedezésére indulunk, a Salernói-öbölbe. Legelőször a Földközi-tenger egykori nagyhatalmát, Amalfit fedezzük fel. A Szent András Dóm megtekintése után rövid szabadidő,  majd utazás a szintén a világörökséghez tartozó festői kisvárosba, Ravelloba. A 350 méter magas Monte Torellóra települt Ravellót a XII-XIII. században virágoztatta fel a Rufolo család. A 'Villa Rufolo' buja kertjéből és mór kerengőiből fantasztikus kilátásban gyönyörködhetünk. Visszautazás a Sorrentoba a kora esti órákban, de előtte még látogatás Sorrento hangulatos belvárosában. Szállás, vacsora.
5. nap
Búcsú a Sorrentói-félszigettől. Látogatás Herculaneum romvárosába, mely Pompeivel egyidejűleg pusztult el Kr. u 79. augusztus 24-én a Vezúv kitörése következtében. Majd utazás a „Pokol kapujához” - Solfataraba, Campania tartomány  ma is működő  vulkánjának kráteréhez. Lehetőség a Vezúv kráterének megtekintésére. Tranzit  szálláshely elfoglalása  az esti órákban Chianciano Terme térségében, vacsora.
6. nap
Délelőtt rövid városnézés San Gimignanoban, amely a „tornyok” városa és az óvárosa a Világörökség része. Déli órákban tovább utazás a Velence térségében található szálláshelyre (1 éj), vacsora.
7. nap
Reggeli után indulás Magyarországra rövid pihenőkkel, Szlovénián keresztül. Érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Indulási időpont: 2019. szeptember 21-27.


▲ vissza

PÁRIZS ÉS A LOIRE-VÖLGYE - 7 nap/6 éj

Részvételi díj: 245,- Euro + 34.900,- Ft/fő
Utazás: Légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: Premier Classe típusú szálloda kétágyas szobáiban, háromágyas szoba igényelhető
Egyágyas felár: 45.000,- Ft
Ellátás: 6 kontinentális reggeli
Belépők: A részvételi díj belépőket nem tartalmaz. (Várható költsége: 120-140 euro)
Biztosítás: A részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál kedvező áron köthető!
Részletes program:
1. nap Kora hajnali indulás után utazás Ausztrián és Németországon keresztül. Tranzitszállás a német-francia határ térségében.
2. nap Továbbutazás Párizsba, ismerkedés a várossal az Eiffel-toronyból, fakultatív hajókirándulás. Szállás (2 éj).
3. nap Egésznapos városnézés Párizsban: Notre Dame; Invalidusok, Champs Elysées, Diadalív, Moulin Rouge, Montmartre, Festők tere, Sacre Coeur Bazilika…. Szállás.
4. nap Reggeli. Délelőtt megtekintik a Versailles-i kastélyt, majd indulás a Loire-völgyébe, útközben pihenőt tartanak a Chartes-i katedrálisnál. Szállás Tours térségében.
5. nap Reggeli. Egész napos kirándulás a Loire-völgyébe, látogatás a Chamboard-i kastélyhoz, majd a Chenonceaux-i vízikastélyt és parkját nézzik meg. Továbbutazás Amboise-ba, ahol Leonardo da Vinci utolsó éveit töltötte. Szállás.
6. nap Reggeli. Délelőtt városnézés Blois-ban, majd utazás a francia határtérségében található tranzitszállásra (Mulhouse).
7. nap Hazautazás Németországon és Ausztrián keresztül.

Indulási időpont: 2020. július 08-14.          


▲ vissza

PERUGIA - ASSISI - ORVIETO - OLASZ TÁJAKON: UMBRIA - 6 nap/5 éj

Részvételi díj: 260 Euro/fő + 39.900,-Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: Hotel*** kétágyas, zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas felár:  30.000,-Ft/fő
Ellátás: félpanzió (reggeli, vacsora)
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz. (Várható költsége: kb. 100 Euro)
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál köthető
Megjegyzés: a szállodákban várhatóan 2 €/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő
Részletes program:
1. nap Indulás a kora hajnali órákban Budapestről, folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Útközben rövid pihenő Palmanovában, a Világörökség részévé nyilvánított csillag alakú erődvárosban. Tranzitszállás, vacsora. 
2. nap Reggeli után Umbria tartomány székhelyének, Perugiának a felfedezésére indulnak, városnéző séta után, a Perugina csoki gyárnak a felfedezése következik. A délután hátralévő részét Assisi Szent Ferenc  városában  Assisiben töltik, a bazilika és a kolostor megtekintése után Santa Maria degli Angeliben bazilikájában megtekintik a Porziuncola kápolnát, Szent Ferenc imádkozó helyét. Szállás, vacsora.
3. nap Reggeli után a Don Matteo című olasz filmsorozat fő forgatási helyszínén sétálnak majd, Gubbióban sétálhatnak az 520 méter magas Ingio hegyen. Tovább utazás a Trasimeno-tóhoz, hajóval jutnak majd el a csipkekészítésről híres Isola Maggiore-szigetre. Szállás, vacsora. 
4. nap Reggeli után kirándulás az Umbria gyöngyszemének tartott Spoletoba, a Monteluco hegy lábához. Ezután egy 14. századi mérnöki csoda következik, a Ponte delle Torri, mely a tornyok hídja nevet is viseli. Cascata delle Marmore vízesésnél ér véget a nap, ami 165 méter magasról zuhan a Néró folyó vizébe. Szállás, vacsora.
5. nap Reggeli után búcsút vesznek Umbria hegyes-völgyes vidékétől, és először Orvietoba látogatnak el. Az óvárosba sikló segítségével juthatnak fel a városnéző sétára. Szállás Bologna térségében, vacsora
6.nap Reggel után indulás hazafelé, rövid pihenő Portogruaroban, majd folyamatos utazás Olaszországon és Szlovénián keresztül Magyarországra. Érkezés a kiindulási helyre késő esti-éjszakai órákban.

Indulási időpont: 2020. szeptember 05-10.              


▲ vissza

SALZKAMMERGUTI-TÓVIDÉK ÉS A GROSSGLOCKNER - 6 nap/ 5 éj

Részvételi díj: 109.900,- Ft/fő
Utazás: légkondícionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Elhelyezés: **/*** Hotel kétágyas, zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas felár: 28.000,- Ft
Ellátás: 5 reggeli, 5 vacsora 
Belépő: a részvételi díj belépőket nem tartalmazza, várhatóan KB.100,- Euro/fő, Grossglockner: 15,- Euro/fő
Biztosítas: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánkban köthető
Egyéb: az utazáshoz ÉRVÉNYES kártyás kártyás személyi igazolvány vagy útlevél szükséges
Reszletes program:
1.nap 
Utazás autóbusszal, rövid pihenőkkel. Érkezés Gmunden városának megtekintése, séta a Traunsee partján. Továbbutazás és szállásfoglalás Salzburg térségében. Vacsora.
2.nap
Reggeli után egész napos kirándulás a Salzkammerguti tóvidéken: a Wolfgangsee partján Sankt Wolfgang hangulatos kisvárosában. Majd elutazás az isler sütemény őshazájába Bad Ischlbe. Megtekintik a Kaiser Villát, ahol Ferenc József eljegyezte Erzsébetet és megkóstolhatják a híres desszertet is. A nap végén Hallstatt városába látogatnak el. A tóparti kisváros 16.századi házai között található a híres Csontkápolna. Estére érkeznek a szálláshelyre, vacsora.
3.nap
Reggeli. Egész napos kirándulás a Glossglocknerhez. utazás a csodálatos panorámaúton a Ferenc József kilátóhoz. Visszaúton a Liechtenstein szurdok megtekintése. Szállás, vacsora.
4.nap Reggeli. Kirándulás Berchtesgadenbe és a Königseehez, fakultatív hajókirándulási lehetőség a tavon. Délután a Gollingi vízesést csodálhatjuk meg. Szállás, vacsora.
5.nap
Reggeli. Délelőtt Salzburgi városnézés majd a Hellbrunni vízikastély megtekintése. Szállás, vacsora. 
6.nap
Reggeli után hazautazás, útközben a Melki apátság és a park megtekintése. Folyamatos utazás Ausztrián keresztül, érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Indulási időpont: 2019. augusztus 04-09. 


▲ vissza

SVÁJC HALADÓKNAK - 6 nap/5 éj

Részvételi díj: 97.900,- Ft/fő reggelivel, 124.900,- Ft/fő félpanzióval
Utazás: légkondícionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: 2-3 ágyas panzió zuhanyzó/wc szobáiban
Egyágyas felár: 35.000,- Ft
Ellátás: 5 reggeli, vacsora felár ellenében igényelhető
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, várható költsége: 10,- Euro/fő; 100-120 CHF/fő
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmazza, irodánkban kedvező áron köthető
Egyéb: érvényes, új típusú, kártyás személyi igazolvány vagy útlevél szükséges
Részletes program:
1. nap
Indulás a hajnali órákban, határátlépés Sopronnál, folyamatos utazás Bécs – Linz útvonalon. Útközben
rövid városnézés Linzben, továbbutazás az Innsbruck térségében található szálláshelyre (1 éj).
2. nap
Reggeli. Városnézés St-Gallenben, ahol a barokk katedrális és a kolostorkönyvtár érdemel figyelmet. Továbbutazás a Majnaui-virágszigethez, ahol lélegzetelállító arborétum várja az odalátogatókat. Szállásfoglalás Altdorf térségében (3 éj).
3. nap
Reggeli után kirándulás a Bódeni-tó partján fekvő kisváros Stein am Rheinbe, amely középkori bájos fából készült épületeiről nevezetes. Ezután a scájci-német határon, a Rajna folyó partján fekvő Schaffhausenbe látogatnak. Az óváros bővelkedik a gótikus és barokk épületekben. A séta után a schaffhauseni Rajna-vízesést tekintik meg, amely Európa legbővizűbb vízesése. Szállás.
4. nap
Reggeli. Délelőtt kirándulás a Jungfrau hegycsúcsaihoz. Először a 4000 méteres hegycsúcsok között fekvő, gleccser által vájt, Lauterbrunneni-völgybe látogatnak. Itt igény szerint lehetőség van fogaskerekű vasúttal egy kilátópontra utazni, ahonnan páratlan kilátás nyílik a svájci Alpokra. A továbbiakban a  Trümmelbach - gleccservízeséseket tekintik meg. A délután további részében pedig Luzernbe látogatnak: séta az Óvárosban a Kapellbrücke és az Oroszlános emlékmű megtekintése. Szállás.
5. nap
Reggeli. Elutazás Zürichbe, ahol városnéző sétára indulnak az Óvárosban; majd továbbutaznak az osztrák tranzitszállásra (1 éj).
6. nap
Reggeli után elutazás Sankt Pöltenbe, közös óvárosi sétát követően vásárlás a Bécs mellett fekvő Shoping City Südnél. Hazautazás Magyarországra, érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Indulási időpont: 2019. június 17-22.            


▲ vissza

SVÁJCI KÖRÚT - 6 nap/5 éj

Részvételi díj:

99.900,-Ft/fő - reggelis ellátással

124.900,-Ft/fő - félpanziós ellátással

Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Elhelyezés: kétágyas, igény szerint háromágyas zuhanyzós szobákban
Egyágyas felár: 35.000,-Ft/fő
Ellátás: 5 reggeli, (vacsora felár ellenében igényelhető) 
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz, várható költsége 110-120 CHF + 40 Euro
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál köthető
Egyéb: az utazáshoz érvényes kártyás személyi igazolvány vagy útlevél szükséges
Részletes program:
1. nap Indulás a hajnali órákban, folyamatos utazás Bécs – Linz útvonalon. Útközben rövid városnézés Steyerben,  megtekintik a híres Wallfahrtskirche Chriskindlt, majd továbbutazás az Innsbruck térségében található szálláshelyre.
2. nap Reggeli. Továbbutazás, rövid városnézés St-Gallenben, majd továbbutazás, látogatás a Bódeni tavon található Majnaui-virágszigeten, ahol lélegzetelállító környezet, növények, arborétum várja.  Szállásfoglalás Altdorf térségében (3 éj).
3. nap Reggeli után kirándulás a Schaffhauseni vízeséshez, majd rövid városnézés Zürichben.
4. nap Reggeli. Délelőtt kirándulás a Jungfrau hegycsúcsai között (Trümmelbach gleccservízesés). Délután pedig Bernbe látogatnak, városnézés: Óváros, Óratorony, városfal, Medve verem..)  Szállás.
5. nap Reggeli. Elutazás Liechtensteinbe – városnézés, séta a miniállamban, tranzitszállás Ausztriában.
6. nap Reggeli. Délelőtt kirándulás a Melki apátságan  majd folyamatos hazautazás Magyarországra érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Indulási időpont: 2020. április 27 - május 02.


▲ vissza

SZÁZTORNYÚ PRÁGA - 3 nap/ 2 éj

Részvételi díj: 34.900,- Ft/ fő 
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: Hotel *** 2-3 ágyas, zuhanyzó/wc-s szobáiban, Prága külvárosában
Ellátás:  2 reggeli, vacsora felár ellenében igényelhetó 5600,-Ft/ 2 vacsora
Egyágyas felár: 12.000,- Ft
Belépődíjak: a részvételi díj nem tartalmazza (kb. 600 CZK)
Megjegyzés: a részvételi díj biztosításokat nem tartalmaz, utasbiztosítás irodánknál köthető (430 Ft/fő/nap) 
az utazáshoz ÉRVÉNYES új típusú személyigazolvány vagy útlevél szükséges
Részletes program:
1. nap Indulás a kora hajnali órákban, folyamatos utazás Budapest – Győr útvonalon Pozsony útvonalon Lendincébe. Megtekintik a kastély parkját és a „Reprezentatív termek kiállítást” (200 CZK), igény szerint a Pálmaházat (80 CZK) továbbutazás Prágába. Szállásfoglalás.
2. nap Reggeli után egész napos városnézésre indulnak, amelyet a Várnegyedben (Vár, Szt Vitus katedrális, Arany utcácska) kezdenek – a Károly-hídon keresztül érkeznek az Óvárosi főtérre (Tyn templom, Orloj), majd szabadprogram a Vencel téren. Szállás.
3. nap Reggeli. Búcsú Prágától, indulás Velke Popovicébe. A település az itt található Kozel sörgyár (150 CZK) miatt vált ismertté. Gyárlátogatással egybekötött sörkóstolás következik. Hazautazás Szlovákián keresztül, érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Indulási időpont: 2020. március 06-08. 


▲ vissza

SZENTPÉTERVÁR - ÉSZAK VELENCÉJE - Repülővel - 5 nap/4 éj

Részvételi díj: 240.900,- Ft/fő + kb. 70.000,- Ft/fő repülőtéri illeték
Utazás: repülővel Budapest - Szentpétervár - Budapest útvonalon; légkondicionált autóbusszal Szentpéterváron, magyar csoportkísérővel és helyi idegenvezetővel
Szállás: Hotel *** (helyi besorolás szerint), kétágyas, igény szerint háromágyas zuhanyzó/wc-s szobákban
Egyágyas felár: 50.000,- Ft
Ellátás: 4 svédasztalos reggeli, 4 menü vacsora (3 fogásos italfogyasztás nélkül)
Belépők: A részvételi díj a belépőket nem tartalmazza, várható költsége: kb. 120-140,- Euro/fő
Biztosítás: A részvételi díj a biztosítást nem tartalmazza, a vízum igénylésének feltétele az utasbiztosítás megléte
Egyéb: Az utazáshoz 2020. január 31.-ig érvényes útlevél szükséges, az utazáshoz vízum szükséges, amely díja ügyintézéssel együtt várhatóan 30.000,- Ft.

 

Részletes program:
1. nap Elutazás menetrend szerinti repülőjárattal Budapest - Szentpétervár útvonalon. Érkezés Észak-Velencéjének tartott városba. Autóbuszos transzfer a szállodába, szállásfoglalás, vacsora (4 éj).
2. nap Reggeli után egész napos autóbuszos és gyalogos városnézés Szentpéterváron: Bronzlovas szobra, Admiralitás, Mensikov palota, Akadémia... Ezután egy három órás tárlatvezetés az Ermitázsban, ahol a legfontosabb kincseket tekinthetik meg, a Téli-Palota impozáns termeit járják be. Ezután gyalogos városnézés: Nyevszkij proszpekt, Kazanyi Székesegyház és a Véren Megváltó templomába látogatnak. Ezután rövid szabadidő. Vacsorára térnek vissza a szállodába.
3. nap Reggeli után délelőtt Puskin városába, a Carszkoje Szelo birtokon található Katalin kastélyt és a gyönyörű parkját tekintik meg. A pazarul berendezett termek közül a leghíresebb, a „Borostyánszoba”. Kora délután a szomszédos Pavlovszkba, I. Pál cár kastélyába látogatnak. Ezt követően visszautaznak Szentpétervárra, ahol sétahajózáson vesznek részt a Néva-folyón. Szállás, vacsora.
4. nap Reggeli. Délelőtt kirándulás a finn-öböl partján található Petrodvorecbe, amelyet az orosz Versailles-nak is neveznek. A palotaegyüttest és a gyönyőrű szökőkutakkal tarkított parkját tekintik meg. A Nagy Palota megtekintése után délután visszautazás Szentpétervárra. A városnézés folytatása a belvárosban: Szmolnij palota, Nyári kert, Mars mező, Auróra cirkáló. Látogatás a város legnagyobb templomában, az Izsák székesegyházban. Végül megtekintik a Péter-Pál erődöt és a Péter-Pál székesegyházat, ahol orosz cárok síremlékei találhatóak. Szállás, vacsora.
5. nap Reggeli. Szabadidő, vásárlási lehetőség, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás Budapestre. 

Indulási időpont: 2020. július 08-12.   

Ajánlatunk 30 fizető utas esetén érvényes. A programok sorrendje nyitvatartás függvényében felcserélődhet.

A részvételi díj tartalmazza: 
- repülőjegyet Budapest – Szentpétervár – Budapest útvonalon
- 4 éjszaka szállást kétágyas zuhanyzó/wc-s szobákban Szentpétervárott
- 4 reggelit, 4 menü vacsorát
- magyar nyelvű csoportkísérőt Budapestről
- helyi idegenvezetőt Szentpétervárott
- autóbuszos transzfert Szentpétervárott

A részvételi díj nem tartalmazza: 
- utazást Budapest Liszt Ferenc repülőtérre
- orosz vízum díját
- utasbiztosítás díját, amely a vízumigénylés feltétele
- belépőket.▲ vissza

TULIPÁNVIRÁGZÁS HOLLANDIÁBAN - 6 nap

Részvételi díj: 300 Euro + 29.900,- Ft/fő
Utazás: légkondícionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Elhelyezés: középkategóriájú szálloda két ágyas, zuhanyzó/wc-s szobáiban; háromágyas ágyas szoba lekérésre
Egyágyas felár: 25.000,- Ft
Ellátás: 5 kontinentális reggeli (vacsora igényelhető kb.20-25 Euro/vacsora áron)
Belépő: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz (kb. 80 – 100 Euro/fő)
Biztosítas: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánkban köthető
Egyéb: az utazáshoz ÉRVÉNYES kártyás kártyás személyi igazolvány vagy útlevél szükséges
a szálláshelyeken idegenforgalmi adó fizetendő
Reszletes program:
1.nap 
Indulás kora hajnalban. Utazás Budapest - Hegyeshalom - Ausztria útvonalon pihenőkkel a németországi tranzitszállásig. 
2.nap
Reggeli. Továbbutazás Luxembourgba, ismerkedés a miniállam nevezetességeivel. Az útjukat folytatják, Brügge-be, amelyet észak Velencéjének is hívnak, itt városnéző sétát tesznek. Szálláshlyek elfoglalása Breda térségében. 
3.nap
Reggeli. Egésznapos kirándulás Amszterdamba, először ismerkednek a város nevezetességeivel, sétálnka a virágpiacon, ellátogatnak egy sajtüzembe és egy fapapucsokat készítő üzembe.
4.nap
Reggeli. Látogatás Hágában, a királyi városban (Királyi palota, Fő tér, Békepalota). A délután további részét a Keukenhofban töltik, ahol a több hektáros parkban  tulipánok, nárciszook, jácintok popmpás virágzásában gyönyörködhetnek. Szállás.
5.nap
Reggeli után búcsú Bredától, útközben városnézés Brüsszelben, majd továbbutazás a Németországben található tranzitszálásra.
6.nap
Reggeli. Hazautazás Ausztrián keresztül, útközben városnéző séta Passauban. Hazaérkezés az esti - éjszakai órákban.

Indulási időpont: 2020. április 06-11.  BETELT!

A részvételi díj 40 fizető utas esetén érvényes, 35 fizető utas esetén a részvételi díj 8.000,- forinttal emelkedik.
Jelentkezés: 2019. december 20-ig 20.000,- Ft/fő részvételi díj előleg befizetésével. A programok sorrendje nyitvatartás függvényében felcserélődhet.


▲ vissza

VELENCEI KARNEVÁL - 3 nap/1 éj

Részvételi díj: 34.900,-Ft/fő  - 
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás: kétágyas, zuhanyzós szobákban Jesolo térségében
Egyágyas felár: 10.000,- Ft
Ellátás: 1 kontinentális reggeli, vacsora igényelhető 14 Euro áron
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz (hajójegy és becsekkolás díja kb. 40 Euro)
Idegenforgalmi adó: helyszínen fizetendő, előreláthatóan kb. 3 Euro/fő/éj
Fakultatív kirándulás:  Murano és Burano szigete (min. 35 fő jelentkezése 20 Eur/fő)
Biztosítás: a részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál kedvező áron köthető
Egyéb:  az utazáshoz érvénys ÚJ TÍPUSÚ KÁRTYÁS személyi igazolvány, vagy ÚTLEVÉL szükséges, VOX készülék díja 4 Euro/fő
Részletes program:
1. nap Indulás a hajnali órákban a Sátoraljaúhely - Miskolc - Budapest - Tornyiszentmiklós útvonalon. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel  Szlovénián keresztül. Városnézés Triesztben, közös séta után megtekintik a Miramare kastély parkját. Továbbutazás, szállásfoglalás Lido di jesolo térségében. 
2. nap Reggeli. Utazás Punta Sabbionéba, ahonnan hajóval kelnek át Velencébe Először városnézést tesznek idegenvezetővel: Szent Márk tér, Dózse palota, Sóhajok hídja, Szent Márk bazilika, Rialto. Délután szabadprogram, amikor elvegyülhetnek a karneváli forgatagban. Hazaindulás este várhatóan 20,00 óra körül. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül, éjszaka az autóbuszon.
3. nap Érkezés a reggeli, délelőtti-déli órákban.

Indulási időpont: 2020. február 07-09.


▲ vissza

ZAKOPANE - NOWY TARG - KRAKKÓ - 3 nap/ 2 éj

Részvételi díj: 33.900,- Ft/fő
Utazás: légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Szállás Krakkó külvárosi hotel 2+2 szobáiban, ahol 2 szobához tartozik egy vizes blokk
Ellátás: félpanzió (bőséges reggeli, menü vacsora)
Belépők: a részvételi díj belépőket nem tartalmaz ( várhatóan kb. 150 zloty )
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánkban köthető 
Részletes program:
1. nap Indulás hajnali órákban Miskolcról. Folyamatos utazás Szlovákián keresztül Nowy Targba. Vásárlási lehetőséga híres lengyel piacon. A déli órákban továbbutazás Wieliczkába, látogatás az UNSECO  világörökség részét képező különleges sóbányában. Szállásfoglalás, vacsora Krakkó külvárosában (2 éj).
2. nap Reggeli után városnézésre indulnak Krakkóban; ellátogatnak a Wawelbe, megtekintik a Waawel katedrálist, majd az
Óvárosi Főtéren folytatják az ismerkedést Krakkóval: Posztócsarnok, Mária templom, Barbakan... Szabadprogram. Vacsora, szállás az előző napi helyen.
3.nap Reggeli után elutazás Zakopánéba. A belvárosi közös árosnéző sétát követően szabadprogram, amelyet eltölthetnek a piacon vagy fogaskerekűvel utaznak a Gubalowka csúcsára, ahonnan csodálatos panoráma nyílik.  A délutáni órákban hazaindulás, utazás Szlovákián keresztül útközben pihenőkkel. Hazaérkezés az esti-, késő esti órákban Miskolcra.

Indulási időpont: 2020. november 23-25.


▲ vissza


Neszebár Travel - Telefon: (46) 793-357 - Tel/Fax: (46) 342-645 - Mobil:
Bejegyzési szám: U-001105