(46) 793-357 (46) 342-645

CSODÁLATOS OLASZ TÁJAKON - UMBRIA

(Peruggia - Assisi - Orvieto)

6 nap/5 éj

Részvételi díj: 144.900,-Ft/fő-tól

Képgaléria

Kiemelt információk

Utazás:
légkondicionált autóbusszal, csoportkísérő idegenvezetővel
Elhelyezés:
Hotel*** kétágyas, zuhanyzó/wc-s szobáiban
Egyágyas felár:
Egyágyas felár: 55.000 Ft
Ellátás:
félpanzió (reggeli, vacsora)
Belépő:
Belépődíjak: részvételi díj nem tartalmazza (várhatóan 120,- Euro)
Biztosítás:
Biztosítás: részvételi díj nem tartalmazza, utasbiztosítás irodánknál köthető
Egyéb:
az utazáshoz szükséges új típusú kártyás személy igazolvány vagy útlevél, a szálláshelyen 1,5 Euró idegenforgalmi adó fizetendő; VOX készülék: 10 Euro

Részletes program

1.nap:

Indulás a kora hajnali órákban Budapestről, folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Útközben rövid pihenő Palmanovában, a Világörökség részévé nyilvánított csillag alakú erődvárosban. Tranzitszállás, vacsora.

2. nap:

Reggeli után Umbria tartomány székhelyének, Perugiának a felfedezésére indulnak, városnéző séta után, a Perugina csoki gyárnak a felfedezése következik. A délután hátralévő részét Assisi Szent Ferenc városában, Assisiben töltik. A bazilika és a kolostor megtekintése után Santa Maria degli Angeliben bazilikájában megtekintik a Porziuncola kápolnát, Szent Ferenc imádkozó helyét. Szállás, vacsora.

3.nap:

Reggeli után a Don Matteo című olasz filmsorozat fő forgatási helyszínén sétálnak majd, Gubbióban sétálhatnak az 520 méter magas Ingio hegyen. Tovább utazás a Trasimeno-tóhoz, hajóval jutnak majd el a csipkekészítésről híres Isola Maggiore-szigetre. Szállás, vacsora. 4. nap Reggeli után kirándulás az Umbria gyöngyszemének tartott Spoletoba, a Monteluco hegy lábához. Ezután egy 14. századi mérnöki csoda következik, a Ponte delle Torri, mely a tornyok hídja nevet is viseli. Cascata delle Marmore vízesésnél ér véget a nap, ami 165 méter magasról zuhan a Néró folyó vizébe. Szállás, vacsora.

4.nap:

Reggeli után kirándulás az Umbria gyöngyszemének tartott Spoletoba, a Monteluco hegy lábához. Ezután egy 14. századi mérnöki csoda következik, a Ponte delle Torri, mely a tornyok hídja nevet is viseli. Cascata delle Marmore vízesésnél ér véget a nap, ami 165 méter magasról zuhan a Néró folyó vizébe. Szállás, vacsora.

5.nap:

Reggeli után búcsút vesznek Umbria hegyes-völgyes vidékétől, és először Orvietoba látogatnak el. Az óvárosba sikló segítségével juthatnak fel a városnéző sétára. Szállás Bologna térségében, vacsora

6.nap:

Reggel után indulás hazafelé, rövid pihenő Portogruaroban, majd folyamatos utazás Olaszországon és Szlovénián keresztül Magyarországra. Érkezés a kiindulási helyre késő esti-éjszakai órákban.

Indulási időpontok

2022-09-20 - 2022-09-25Részvételi díj: 144.900,- Ft/fő

Kapcsolat

  • Neszebár-Travel Utazási Iroda
  • Bejegyzési szám: U-001105
  • Tel.: (46) 793-357
  • Tel/Fax: (46) 342-645